Οι πιθανές ενδεκάδες της Τσέλσι με Μοράτα

Οι πρωταθλητές Αγγλίας απέκτησαν έναντι 80.000.000 ευρώ τον Αλβάρο Μοράτα και το Contra.gr σας παρουσιάζει τις τρεις πιθανές ενδεκάδες που μπορεί να παρατάξει ο Αντόνιο Κόντε, έχοντας πλέον τον Ισπανό φορ στη διάθεσή του.

Οι πιθανές ενδεκάδες της Τσέλσι με Μοράτα

Πληρώνοντας στη Ρεάλ Μαδρίτης 80.000.000 ευρώ η Τσέλσι ευελπιστεί ότι ο Αλβάρο Μοράτα θα προσδώσει στην "μπλε" επιθετική γραμμή, κάτι παραπάνω απ'αυτό που έπαιρνε από τον γκολτζή, αλλά ασταθή χαρακτήρα Ντιέγκο Κόστα.

Το Contra.gr επιχειρεί να μπει στο... μπλοκάκι του Αντόνιο Κόντε και να σας παρουσιάσει τις τρεις πιθανές ενδεκάδες που ενδεχομένως να παρατάξει κατά την φετινή σεζόν ο Ιταλός τεχνικός.

Τα συστήματα που επιλέξαμε είναι τρία και βασίζονται κυρίως σ'αυτά που έχουμε δει να κάνει ο Κοντέ κατά καιρούς στις ομάδες που έχει προπονήσει. Δέσαμε λοιπόν τους βασικούς της Τσέλσι με τις διατάξεις: 3-4-3, 3-5-2 και 4-2-4.

3-4-3

Οι πιθανές ενδεκάδες της Τσέλσι με Μοράτα

Πανίσχυρη η Τσέλσι στο κέντρο με τους Καντέ και Μπακαγιόκο, χάνει όμως στη δύναμη αφού ο Μοράτα δεν διαθέτει τη φυσική δύναμη του Ισπανού στράικερ, Ντιέγκο Κόστα. Είναι όμως πιο δημιουργικός και τεχνίτης, γεγονός που στην τριάδα με τους Αζάρ και Πέδρο κάνει την Τσέλσι επικίνδυνη όσον αφορά τους συνδυασμούς που μπορούν να βγάλουν οι τρεις τους.

3-5-2

Οι πιθανές ενδεκάδες της Τσέλσι με Μοράτα

Το 3-5-2 είναι ένα από τα αγαπημένα συστήματα του Αντόνιο Κόντε. Σ'αυτή τη διάταξη μπαίνει στο παιχνίδι ο πιο δημιουργικός χαφ της ομάδας, ο Σεσκ Φάμπρεγκας. Ο Ισπανός έδωσε πολλές βοήθειες πέρυσι στον προπονητή και στην προετοιμασία φέτος οι Άγγλοι συνάδερφοι γράφουν ότι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά. Εδώ, ο Μοράτα μπορεί να εκμεταλλευτεί τις εμπνεύσεις του συμπατριώτη του και βγει σε θέση γκολ με τις έξυπνες κινήσεις που συνηθίζει να κάνει.

4-2-4

Οι πιθανές ενδεκάδες της Τσέλσι με Μοράτα

Ακόμη ένα σύστημα που ο Αντόνιο Κόντε έχει χρησιμοποιήσει στην καριέρα του. Σε αυτή τη διάταξη η Τσέλσι είναι φουλ στην επίθεση με τον Μοράτα και τον Μπατσουαγί να παίζουν δίπλα δίπλα. Το ίδιο είχε κάνει ο Κόντε και πέρυσι με τον Ντιέγκο Κόστα και τον Μπατσουαγί. Η φόρμουλα αυτή έχει μείνει στην ιστορία, αφού αυτή έδωσε τίτλο στον Κόντε στο 4-2-4 που ο Μπατσουαγί είχε βάλει καθοριστικό γκολ κόντρα στην Γουέστ Μπρομ και Τσέλσι είχε κερδίσει 1-0.

News 24/7

24MEDIA NETWORK