Πήραν την άδεια οδήγησης του Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο υπερέβη το όριο ταχύτητας με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης για τους επόμενους έξι μήνες.

Πήραν την άδεια οδήγησης του Μουρίνιο

Σε αναζήτηση... σοφέρ βρίσκεται ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος προπονητής για το επόμενο εξάμηνο δεν θα μπορεί να οδηγεί, μετά την αφαίρεση του διπλώματος του όταν και πιάστηκε να "τρέχει" παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν ο "Special One" πιάστηκε από ηλεκτρονική κάμερα να τρέχει με 60 χιλιόμετρα την ώρα ( το όριο ήταν 50), λίγο έξω από το προπονητικό της Τσέλσι.

Η υπόθεση πέρασε στα δικαστήρια και την Τετάρτη (11/6) ορίστηκε η απόφαση. Μάλιστα, ο Μουρίνιο θα κληθεί να πληρώσει και χρηματικό πρόστιμο, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως η βαρύτητα της απόφασης οφείλεται στο ότι ο τεχνικός της Τσέλσι είχε ήδη 9 βαθμούς ποινής στην άδεια του, εξαιτίας παλαιότερων παραπτωμάτων.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ