Πιθανότητα για αλλαγή έδρας στην Τσέλσι

Σε αναζήτηση έδρας για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια ενδέχεται να προχωρήσει η Τσέλσι, εξαιτίας πιθανών εργασιών στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες.

Πιθανότητα για αλλαγή έδρας στην Τσέλσι

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην πρωταθλήτρια Αγγλίας Τσέλσι, όσον αφορά το γήπεδο της. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θέλει να διευρύνει τη χωρητικότητα των θέσεων του "Στάμφορντ Μπριτζ" σε 60.000 (από τις 41.837).

Το τριήμερο 30 Ιουνίου με 2 Ιουλίου οι άνθρωποι των "μπλε" θα αποκαλύψουν και επίσημα την πρόταση τους, τόσο στους φιλάθλους της ομάδας, όσο και στους κατοίκους της περιοχής. Εφόσον το πρότζεκτ αυτό εγκριθεί, θα έχει τεράστιο κόστος για την ομάδα του Λονδίνου και κατ' επέκταση για τον Ρώσο μεγιστάνα.

Σύμφωνα με τις αναφορές της " Guardian", το συνολικό ποσό που θα πρέπει να δαπανηθεί, ανέρχεται γύρω στα 500.000.000 ευρώ. Ένα "αστρονομικό" ποσό, που -εκτός των άλλων- προκύπτει και από τις πιθανές εκσκαφές κάτω από τα επίπεδα του δρόμου.

Σε περίπτωση που η ανάπλαση δρομολογηθεί βήμα βήμα, η Τσέλσι θα συνεχίζει να αγωνίζεται στο "σπίτι" της, όσο παράλληλα γίνονται εξωτερικές εργασίες, με το εγχείρημα αυτό να ολοκληρώνεται σε 3 ή 4 χρόνια.

Το πιο πιθανό σενάριο πάντως, είναι να επισπευσθεί η άμεση ανάπλαση, με τους Λονδρέζους να αναγκάζονται να "μετακομίσουν" τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι δύο έδρες που φαντάζουν οι επικρατέστερες, είναι το "Γουέμπλεϊ" και το "Twickenham" (έδρα της εθνικής Αγγλίας στο ράγκμπι).

News 24/7

24MEDIA NETWORK