Ποια Ρεάλ; Ο Αζάρ κάνει... παραγγελία μεταγραφές στην Τσέλσι!

Ο Εντέν Αζάρ βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με την Τσέλσι για το νέο του συμβόλαιο, πολλοί θεωρούν ότι θα τον αρπάξει η Ρεάλ, ωστόσο ο Βέλγος γέμισε ελπίδες τους "Μπλε", απαντώντας σε συγκεκριμένη ερώτηση του "COPA 90".

Ποια Ρεάλ; Ο Αζάρ κάνει... παραγγελία μεταγραφές στην Τσέλσι!

Ο Εντέν Αζάρ αποτελεί διακαή πόθο του Ζινεντίν Ζιντάν με τη Ρεάλ Μαδρίτης να παρουσιάζεται έτοιμη ν' αρπάξει τον σούπερ σταρ της Τσέλσι, εάν τελικά δεν συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο με τους Λονδρέζους.

Ωστόσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Βέλγος winger έστειλε μηνύματα στη διοίκηση της Τσέλσι. Έτσι το ερμηνεύουν τα μίντια στην Αγγλία...

Σε ερώτηση που του έγινε αν είχε τη δυνατότητα να φέρει δύο συμπατριώτες του στους "Μπλε", ποιους θα επέλεγε; Ο Αζάρ ονόμασε τους Ντε Μπράινε και Ναϊνγκολάν.

Σύμφωνα με τους Άγγλους, λοιπόν, ο Βέλγος με αυτή του την ατάκα ήθελε να δείξει ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα, αλλά και να γίνουν ποιοτικές μεταγραφές ώστε η Τσέλσι να μπορέσει να επιστρέψει στην κορυφή της Αγγλίας και της Ευρώπης.

Υπενθυμίζουμε ότι 27χρονος άσος δεσμεύεται με την ομάδα του Αμπράμοβιτς μέχρι το 2020, αλλά συζητείται η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, καθόσον όπως αναφέραμε παραπάνω η Ρεάλ και άμεσοι ανταγωνιστές τς Τσέλσι τον ορέγονται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK