Ποιος περίμενε τέτοια επιστροφή - έκπληξη στην Τσέλσι...

Επιστροφή 15ετίας στην Τσέλσι. Ένας θρύλος των "μπλε" επιστρέφει στο "Στάμφορντ Μπριτζ" προκειμένου να αποτελέσει τον βοηθό του Σάρι. Ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών, αφού ήταν αγαπημένο παιδί της κερκίδας.

Chelsea players celebrate with the trophy after winning the English FA Cup final soccer match between Chelsea v Manchester United at Wembley stadium in London, England, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Τσέλσι AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο νέος προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι δεν πήγε μόνος του στην Αγγλία. Έφερε "πακέτο" απ' την πρώην του ομάδα και τον Ζορζίνιο, που κόστισε στον Αμπράμοβιτς το ποσό των 57 εκατομμυρίων ευρώ.

Να, όμως, που οι αφίξεις-εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί. Αντίθετα, υπήρξε μια μεγάλη επιστροφή.

Ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια απ' την τελευταία φορά που πάτησε το χορτάρι του "Στάμφορντ Μπριτζ", ο Ιταλός θρύλος του συλλόγου, Τζιανφράνκο Τζόλα θα αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή δίπλα στον συμπατριώτη του.

" Είναι απίστευτο συναίσθημα για εμένα. Θα δουλέψουμε σκληρά μαζί με τον Μαουρίτσιο και θα τα καταφέρουμε", ήταν οι πρώτες του δηλώσεις στο σάιτ του συλλόγου.

Ποιος περίμενε τέτοια επιστροφή - έκπληξη στην Τσέλσι...
AP

Ο 52χρονος, πλέον, Τζόλα είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις της Τσέλσι και όχι τυχαία, αφού έμεινε στο Λονδίνο επτά χρόνια μετρώντας 80 γκολ σε 312 συμμετοχές και τέσσερα τρόπαια.

Πάντως, ο Σαρδηνός δεν είναι πρωτάρης στην προπονητική.

Άρχισε απ' την U-21 της Ιταλίας (2006) πάλι ως βοηθός, ενώ στην συνέχεια ανέλαβε χρέη... μαέστρου σε ομάδες όπως η Γουέστ Χαμ (2008-2010), η Γουότφορντ (2012-2013), η Κάλιαρι της οποίας είχε υπάρξει παίκτης (2014-2015), η Αλ Αραμπί (2015-2016), η Μπέρμιγχαμ (2016-2017) και εσχάτως η Τσέλσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK