Πολλά τα λεφτά για Καντέ: Έκλεισε στην Τσέλσι

Παίκτης της Τσέλσι θα πρέπει να λογίζεται πλέον ο Ενγκολό Καντέ, καθώς η μεταγραφή του στην Τσέλσι μπήκε στο τελικό στάδιό της. Στα 38 εκατ. η συμφωνία με τη Λέστερ.

Πολλά τα λεφτά για Καντέ: Έκλεισε στην Τσέλσι

Μέσα στις επόμενες ημέρες θ' ανακοινωθεί από την Τσέλσι η απόκτηση του Ενγκολό Καντέ.

Την Παρασκευή διέρρευσε η πληροφορία πως οι Λονδρέζοι ήρθαν σε συμφωνία με τη Λέστερ για την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού χαφ, που αποτελεί επιλογή του Αντόνιο Κόντε για τον άξονα, και θ' καταβάλουν γι' αυτήν ποσό που θα φτάσει συνολικά τα 38 εκατ. ευρώ!

Όπως γράφεται, ο Καντέ θα περάσει ιατρικές εξετάσεις μέσα στις επόμενες ημέρες και η απόκτησή του θ' ανακοινωθεί επισήμως από τους "μπλε".

Ο 25χρονος μέσος εντυπωσίασε κατά την περυσινή περίοδο όντας αναπόσπαστο κομμάτι της εξαιρετικής αμυντικής λειτουργίας των πρωταθλητών Αγγλίας. Πρώτευσε μάλιστα τόσο στα τάκλινγκ (4.7 ανά αγώνα) όσο και στα κλεψίματα (4.2 ανά αγώνα) και δικαίως κέντρισε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Η Λέστερ τον είχε αποκτήσει ένα χρόνο πριν από τη γαλλική Καέν έναντι 8 εκατ. ευρώ. Στα 30 εκατ. δηλαδή υπολογίζεται το κέρδος των "αλεπούδων" σε μόνο μία σεζόν! Ο Ρανιέρι πάντως είχε ήδη φροντίσει να βρει τον αντικαταστάτη του, ο οποίος και ανακοινώθηκε προ ημερών.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ