Ψήφος εμπιστοσύνης στον Μουρίνιο από τον Φέργκιουσον: "Θα βρει λύση"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο διανύει ίσως τη χειρότερη σεζόν της προπονητικής καριέρας του φέτος στην Τσέλσι, η οποία έχει 8 ήττες σε 15 αγωνιστικές στην Premier League, ωστόσο υπάρχουν ακόμη υποστηρικτές του "Special One", ένας από τους οποίους είναι ο Άλεξ Φέργκιουσον.

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Μουρίνιο από τον Φέργκιουσον: "Θα βρει λύση"

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League η Τσέλσι, η οποία γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά από την Μπόρνμουθ το Σάββατο (5/12). Η καρέκλα του Ζοζέ Μουρίνιο "τρίζει" πιο πολύ από ποτέ και ο Πορτογάλος δέχεται σκληρή κριτική από τα ΜΜΕ. Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη και εκείνοι που τον υποστηρίζουν. Τρανό παράδειγμα ο Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον "Special One".

"Ο Αμπράμοβιτς έχει απολύσει τόσους πολλούς προπονητές τα τελευταία 10 χρόνια και είμαι σίγουρος ότι έχει πάρει το μάθημά του. Θα πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη στον Ζοζέ και να πιστεύει πως είναι σε θέση να αλλάξει την κατάσταση.

Δεν έχει νόημα να απολύσεις έναν από τους καλύτερους τεχνικούς όλων των εποχών, έχει κατακτήσει δύο φορές το Champions League, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα σε κάθε χώρα που έχει εργαστεί, έχει κατακτήσει μεγάλα τρόπαια. Θα ήταν ανόητο από την πλευρά του να κάνει αυτό το βήμα και να προχωρήσει στην απόλυσή του. θα πρόκειται για λανθασμένη διαχείριση και όχι για κίνηση ηγέτη", δήλωσε αρχικά ο Φέργκιουσον και συνέχισε:

"Παρακολουθώ τον Ζοζέ και του έχω μιλήσει αρκετές φορές. Είναι η πρώτη φορά που δεν έχει επιτυχία. Αν κοιτάξει κανείς την καριέρα του θα δει πως διαρκώς ανεβαίνει, και είναι τώρα η πρώτη φορά που όλα πηγαίνουν άσχημα για εκείνον.

Είδα το ματς με τη Μπόρνμουθ το Σάββατο και παρότι έχασε η Τσέλσι θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Όπως συμβαίνει με όλους τους μεγάλους ηγέτες, έτσι και στην περίπτωση του Ζοζέ, θα βρει τη λύση και θα επιστρέψει στην κανονικότητά του. Τα πράγματα δεν φαίνονται καλά τώρα όμως ξέρω την δουλειά που έχει κάνει στο ποδόσφαιρο και δεν πιστεύω ότι η τωρινή κατάσταση θα κρατήσει για πολύ...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK