Πυρά Μουρίνιο για Σίρλε-Σαλάχ

Η Τσέλσι, με αρκετούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή της, δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σριούσμπερι για τους "16" του League Cup, με αποτέλεσμα ο Μουρίνιο να εκτοξεύσει "πυρά" για την εμφάνιση κάποιων ποδοσφαιριστών.

Πυρά Μουρίνιο για Σίρλε-Σαλάχ

Ένα αυτογκόλ του Γκράντισον στο 81' έδωσε τη λύση στους παίκτες της Τσέλσι, οι οποίοι "ίδρωσαν" για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της... άσημης Σριούσμπερι, ομάδας 4ης κατηγορίας, με 2-1.

O Moυρίνιο έμεινε ευχαριστημένος από τους Ντρογκμπά, Φιλίπε Λουίς, Γκάρι Κέιχιλ και Όσκαρ, οι οποίοι είχαν αγωνιστεί κι ένα 48ωρο νωρίτερα στον αγώνα πρωταθλήματος, όμως ταυτόχρονα εξέφρασε τα παράπονά του για τους Άντρε Σίρλε και Μοχάμεντ Σάλαχ.

"Μπορώ να πω ότι περίμενα περισσότερα γιατί αν οι παίκτες που έπαιξαν 90 λεπτά πριν από δύο ημέρες ήταν φανταστικοί, περιμένω από εκείνους που δεν είχαν παίξει να ανεβάσουν επίπεδο και να μου δημιουργήσουν προβλήματα", είπε αρχικά ο Μουρίνιο ερωτηθείς για το αν περίμενε περισσότερα από τους Σίρλε και Σαλάχ, για να συμπληρώσει:

"Μου αρέσει να αντιμετωπίζω πρόβλήματα όταν επιλέγω την ενδεκάδα και τώρα είναι εύκολο να βρω τους 11 για το ματς του Σαββάτου με την ΚΠΡ. Οι παίκτες μου δεν μου δημιούργησαν προβλήματα..."

Δείτε τις δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

Τα στιγμιότυπα του χθεσινού (28/10) αγώνα:

Διαβάστε ακόμα:

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Ζοζέ Μουρίνιο

4ος γύρος: Με Ντρογκμπά λυτρωτή η Τσέλσι, στο 95' με Λόβρεν η Λίβερπουλ (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK