"Πυροσβέστης" ο Κόντε στη φωτιά που... άναψε ο Μουρίνιο

Τι συμβαίνει όταν ένα παίκτης της Τσέλσι που έπαιζε επί Μουρίνιο, δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Κόντε και φήμες τον θέλουν να απασχολεί τη Γιουνάιτεντ;

"Πυροσβέστης" ο Κόντε στη φωτιά που... άναψε ο Μουρίνιο

Ο Γουίλιαν έπαιζε βασικός με τον Μουρίνιο και τον Χίντινκ, μετρώντας 32 συμμετοχές σε 38 ματς, όμως πλέον δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Κόντε, έχοντας πάρει χρόνο συμμετοχής μόνο στα 12 από τα 24 εφετινά παιχνίδια των "μπλε" στο πρωτάθλημα.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε φημολογία σχετικά με ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του και ο ίδιος κληθείς να απαντήσει σε βραζιλιάνικο Μέσο (Globo Esporte), προσπάθησε να... ντριμπλάρει.

da Silva Willian, Chelsea
da Silva Willian, Chelsea PA WIRE/PRESS ASSOCIATION IMAGES

"Είναι ευτυχής να ακούω ότι υπάρχουν ομάδες που εκτιμούν τη δουλειά μου", σχολίασε ο 28χρονος Βραζιλιάνος και η ατάκα του αυτή μεταφέρθηκε στον Κόντε, ο οποίος φρόντισε να... σβήσει τη φωτιά που όπως φαίνεται τού... άναψε ο Special One.

"Δεν τα γνωρίζω αυτά τα νέα. Για εμένα δεν είναι σημαντικά. Το πιο σημαντικό είναι το παρόν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές για να κερδίζει η Τσέλσι", ήταν το σχόλιο του Ιταλού τεχνικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Βενγκέρ απαντά για το αν θα μείνει και του χρόνου

News 24/7

24MEDIA NETWORK