Σε συζητήσεις με Κόντε η Τσέλσι

Η "Gazzetta delllo Sport" αποκαλύπτει πως ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Αντόνιο Κόντε βρίσκεται σε συζητήσεις με τους διοικούντες την Τσέλσι, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία. Αποφασίζει στα μέσα Μαρτίου ο 46χρονος τεχνικός.

Σε συζητήσεις με Κόντε η Τσέλσι
IMAGE PHOTO AGENCY S.A.S. VIA EMILIO DE MARCHI 19 20135 MILANO P. IVA E C.F. 06603430965 [email protected]

Μετά τους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Ντιέγκο Σιμεόνε, ακόμη ένα όνομα παίζει δυνατά για τον πάγκο της Τσέλσι. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της " Gazzetta dello Sport", το οποίο αναπαράγουν και βρετανικά ΜΜΕ, ο Αντόνιο Κόντε έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους διοικούντες την αγγλική ομάδα προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία από το προσεχές καλοκαίρι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στα μέσα Μαρτίου, όταν ο 46χρονος τεχνικός θα έχει συνάντηση με την Ιταλική Ομοσπονδία. Ο Κόντε νιώθει έτοιμος, ύστερα από μία διετία, να επιστρέψει σε πάγκο συλλόγου κι η Τσέλσι αποτελεί την κατάλληλη επιλογή.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αφού διακαής πόθος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι ο Σιμεόνε. Όπως και να έχει, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στον Μάρτιο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες οι "μπλε" έχουν αποφασίσει να ανακοινώσουν με κάθε επισημότητα τον "εκλεκτό" για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK