Στα δικαστήρια Τσέλσι - Καρνέιρο

Μόνο φιλικό δεν είναι το "διαζύγιο" της Έβας Καρνέιρο με την Τσέλσι, καθώς η πρώην γιατρός των "μπλε" σκοπεύει να οδηγήσει την υπόθεση στα δικαστήρια.

Στα δικαστήρια Τσέλσι - Καρνέιρο

Η Καρνέιρο είχε προκαλέσει την οργή του Ζοζέ Μουρίνιο όταν στις 8 Αυγούστου στον αγώνα με τη Σουόνσι μπήκε στο γήπεδο για να εξετάσει τον τραυματία Αζάρ ενώ η Τσέλσι έπαιζε ήδη με 10 παίκτες.

Έκτοτε το γυαλί... ράγισε στη σχέση της με τον "Special One" και δεν ξανακόλλησε ποτέ και οι πολύωρες διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών για ένα φιλικό "διαζύγιο" έπεσαν στο κενό.

Πλέον, η Καρνέιρο έχει περιθώριο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να προχωρήσει σε καταγγελία για την απόλυσή της και να ζητήσει αποζημίωση πολλών χιλιάδων λιρών. Μένει να δούμε αν τελικά θα βρεθεί η "χρυσή τομή" ή αν η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ