Συμφωνία με Σίρλε

Κάποιες λεπτομέρειες και, βέβαια, οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αντρέ Σίρλε στην Τσέλσι, η επίσημη ιστοσελίδα της οποίας επιβεβαίωσε τη συμφωνία.

Συμφωνία με Σίρλε

Ο 22χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός της Λεβερκούζεν αγωνίζεται, κατά βάση, στην αριστερή πτέρυγα, ενώ προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στην Bundesliga, μετρώντας 11 γκολ και 7 ασίστ σε 34 συμμετοχές. Στο Europa League, εξάλλου, έβαλε 2 γκολ σε 6 συμμετοχές (η μία ως αλλαγή).

Το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Αντρέ Σίρλε ήταν γνωστό εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα (σ.σ. από τον Σεπτέμβριο του 2011 είχε μπει στο στόχαστρό της), όμως, οι "ασπιρίνες" ήθελαν πρώτα να βρουν τον αντικαταστάτη του και μετά να προβούν σε συμφωνία. Από τη στιγμή που ο Σον Χεούνγκ-Μιν συμφώνησε να έρθει στην "ΜπάιΑρίνα", τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.

Η πρώτη μεταγραφή των "μπλε" επί των ημερών της δεύτερης θητείας του Ζοζέ Μουρίνιο, θα τους κοστίσει 22.000.000 ευρώ, πράγμα απολύτως φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο νέος εκλέκτορας της αγγλικής ομάδας αναζητούσε έναν γρήγορο εξτρέμ με αποτελεσματικότητα στις αντεπιθέσεις που θα μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στην ενδεκάδα με τους Εντέν Αζάρ, Όσκαρ, Χουάν Μάτα και Βίκτορ Μόουζες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK