Τέσσερις αγωνιστικές στον Τέρι

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκρινε ένοχο τον Τζον Τέρι για τη ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ, επιβάλλοντας του τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 220.000 λιρών.

Τέσσερις αγωνιστικές στον Τέρι

Η ακροαματική διαδικασία διήρκησε τέσσερις μέρες και ο αρχηγός της Τσέλσι παρέμεινε πιστός στη θέση του και την υπερασπιστική γραμμή που παρουσίασε και στο δικαστήριο του Λονδίνου τον περασμένο Ιούλιο.

Την Τετάρτη, μάλιστα, ο Τέρι προσκόμισε στην ομοσπονδία γραπτές καταθέσεις των Φάμπιο Καπέλο και Φράνκο Μπαλντίν, οι οποίοι έπαιρναν σαφή θέση υπέρ του. Ως γνωστόν ο Ιταλός τεχνικός είχε παραιτηθεί από την ηγεσία της εθνικής Αγγλίας εξαιτίας του συγκεκριμένου ζητήματος.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της αγγλικής ομοσπονδίας δεν ευαισθητοποιήθηκαν και, εν αντιθέσει με το δικαστήριο του Λονδίνου, τον έκριναν ένοχο. Η τιμωρία του ισχύει από το εκτός έδρας ντέρμπι του Σαββάτου με την Άρσεναλ.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο ο Λουίς Σουάρες είχε τιμωρηθεί με τις διπλάσιες αγωνιστικές (σ.σ. οκτώ) για το περιστατικό με τον Πατρίς Εβρά στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε ακόμη: Τέλος από την εθνική ο Τέρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK