Τον αγόρασε πέρυσι 40 "μύρια", φέτος τον στέλνει δανεικό

Ένα από τα "διαμάντια" του Λεονάρντο Ζαρντίμ στη Μονακό άφησε το Πριγκιπάτο πέρυσι για να κυνηγήσει το όνειρο της Αγγλίας. Ένα χρόνο μετά έχει πάψει να είναι ευπρόσδεκτος στην ομάδα του και ο νέος προπονητής τον στέλνει δανεικό.

Τον αγόρασε πέρυσι 40 "μύρια", φέτος τον στέλνει δανεικό

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο αποκτήθηκε με μεγάλες προσδοκίες από την Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι έναντι 40.000.000 ευρώ, καθώς η διοίκηση των Λονδρέζων πίστευε πως μαζί με τον Καντέ θα είχαν ένα από τα καλύτερα δίδυμα στα χαφ.

Τον επέλεξε ο Αντόνιο Κόντε, αφού ο 23χρονος Γάλλος προερχόταν από εξαιρετική σεζόν στη Μονακό, δουλεύοντας υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο ποδοσφαιριστής, όμως, ήταν η μέρα με τη νύχτα στο αγγλικό πρωτάθλημα και τώρα που στους "μπλε" το κουμάντο κάνει ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο Μπακαγιόκο δεν έχει χώρο να παίξει!

Μάλιστα, σύμφωνα με βρετανικά και ιταλικά δημοσιεύματα ο Λουτσιάνο Σπαλέτι... χαίρεται που ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν χωράει στην Τσέλσι, γιατί τον έχει βάλει στο μάτι από καιρό και με τις υπάρχουσες συνθήκες θα μπορέσει να τον πάρει δανεικό εύκολα στην Ίντερ.

Η Τσέλσι, και ειδικότερα ο Σάρι δεν είναι καθόλου αρνητικοί στο ενδεχόμενο ο 23χρονος μέσος να... χαιρετήσει, σύντομα κιόλας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK