"Class" απ'τον Ζιρού, τριάρα για την Άρσεναλ (VIDEO)

Γκολάρα και αφιέρωση στους 96 απ'τον Ζιρού.

"Class" απ'τον Ζιρού, τριάρα για την Άρσεναλ (VIDEO)

Ο Λούκας Ποντόλσκι πέτυχε δύο ωραία γκολ με το αριστερό, αλλά ο Ολιβιέ Ζιρού έκλεψε την παράσταση στο Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ. Ο Γάλλος επιθετικός έβαλε την Άρσεναλ μπροστά στο σκορ, όταν κατέβασε την μπάλα και εκτέλεσε υποδειγματικά μετά από μακρινή μπαλιά του Βερμάλεν. Το 20ο γκολ στη σεζόν ήταν αρκετό για να πάρει ο Ζιρού όλο το χειροκρότημα, αλλά ο 27χρονος επιθετικός απέσπασε ακόμα πιο θετικά σχόλια στον πανηγυρισμό του. Ο φορ της Άρσεναλ έβαλε το μαύρο περιβραχιόνιο που φορούσαν όλοι οι παίκτες προς τιμήν των 96 θυμάτων του Χίλσμπορο, το φίλησε και έδειξε προς τον ουρανό.

"Class" απ'τον Ζιρού, τριάρα για την Άρσεναλ (VIDEO)

Η Άρσεναλ πήρε τη νίκη με 3-1, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Τζάρβις στο 40'. Ο Ποντόλσκι ισοφάρισε ένα λεπτό πριν το ημίχρονο, ο Ζιρού έκανε το 2-1 στο 55' και ο Ποντόλσκι έκανε το τελικό 3-1 στο 78' με "κλασικό" τελείωμα με το αριστερό, μετά από ωραία πάσα με κεφαλιά απ'τον Ράμσεϊ.

Η νίκη έφερε την Άρσεναλ να προσπερνά την Έβερτον και να επιστρέφει στην τέταρτη θέση με έναν πόντο περισσότερο, αλλά και έναν αγώνα παραπάνω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK