ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανακοίνωσε Μιλιβόγεβιτς η Κρίσταλ Πάλας

Είναι πλέον οριστικό και τελεσίδικο! Η Κρίσταλ Πάλας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς από τον Ολυμπιακό, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο για 3,5 χρόνια.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανακοίνωσε Μιλιβόγεβιτς η Κρίσταλ Πάλας

Το πλέον πολύκροτο μεταγραφικό σίριαλ του Ιανουαρίου αναφορικα με τον Ολυμπιακό έλαβε τέλος. Η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Κρίσταλ Πάλας και ολοκλήρωσαν ένα σπουδαίο deal, με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς να αφήνει το μεγάλο λιμάνι μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας και να γίνεται Λονδρέζος για χάρη των "αετών".

Οι πρωτευουσιάνοι, που δίνουν μάχη για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, έκαναν δικό τους τον 25χρονο Σέρβο αμυντικό χαφ μέχρι το καλοκαίρι του 2020, με τη μεταγραφή να ανακοινώνεται επίσημα μόλις 9 λεπτά μετά το φινάλε του εκτός έδρας αγώνα με την Μπόρνμουθ και της σπουδαίας νίκης τους με σκορ 2-0.

"Είμαι χαρούμενος που φέρνω τον Λούκα στο σύλλογο. Έχει εμπειρία από το Champions League και το διεθνές ποδόσφαιρο και θα δώσει μία νέα διάσταση στη μεσαία γραμμή μας.

Είναι ένας ταλαντούχος παίκτης που χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια με εξαιρετική ικανότητα στη μεταβίβαση ενώ ταυτόχρονα είναι και πολύ δυνατός αμυντικά, με ή χωρίς την κατοχή της μπάλας", δήλωσε ο τεχνικός της Πάλας, Σαμ Άλαρνταϊς, με τους Λονδρέζους να μην δημοσιοποιούν το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας αλλά τα αγγλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως η μεταγραφή θα τους κοστίσει 12.500.000 λίρες (14.500.000 ευρώ).

ΤΑ TWEETS TΗΣ ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η πρώτη φωτογραφία του Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας
Περνάει από ιατρικά ο Μιλιβόγεβιτς, στα 12,5 εκ.λίρες το deal!
Στην Αγγλία γράφουν για 16 εκατ. και... κάτι!
Πετάει για Λονδίνο ο Μιλιβόγεβιτς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK