Ούτε η Λίβερπουλ ξέφυγε από τον τιμωρό Μιλιβόγεβιτς!

Ο Ζαχά ανατράπηκε από τον Κάριους στα πρώτα λεπτά του Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς πρόσθεσε τους "κόκκινους" στις ομάδες που έχει εκτελέσει από την άσπρη βούλα (VIDEO)!

Ούτε η Λίβερπουλ ξέφυγε από τον τιμωρό Μιλιβόγεβιτς!

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι σχεδόν αψεγάδιαστος από τα 11 βήματα στην φετινή Premier League και το απέδειξε σε ένα ακόμα ματς και μάλιστα με αντίπαλο ισχυρό που διεκδικεί την έξοδό του στο Champions League.

Αναφερόμαστε στον αγώνα της Κρίσταλ Πάλας με την Λίβερπουλ για την 32η αγωνιστική της Premier League, με τον Ζαχά να κερδίζει πέναλτι σε αντικανονικό του μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή από τον Κάριους και τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του Χόντσον στο 13'.

Έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα και έστειλε στη... λάθος γωνία τον Γερμανό κίπερ των "κόκκινων", με τον Σέρβο αμυντικό μέσο να σκοράρει για έβδομη φορά με πέναλτι στη φετινή Premier League έχοντας αποτύχει μόνο μία φορά...

Στον αγώνα απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, όταν αστόχησε στο 90ο λεπτό και έχασε την ευκαιρία να κάνει τους Λονδρέζους την πρώτη ομάδα που θα έπαιρνε το τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK