Τρελό αυτοτρολάρισμα από Ντε Μπουρ για την απόλυσή του!

Ο Φρανκ Ντε Μπουρ άντεξε μόλις 2,5 μήνες στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας αλλά αυτό δεν τον πτόησε από το να "κάνει πλάκα" με την απόλυσή του! Μέσω μηνύματος στην κόρη του...

Τρελό αυτοτρολάρισμα από Ντε Μπουρ για την απόλυσή του!

Το ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας τον βρήκε να σαρώνει τα πρωταθλήματα με τον Άγιαξ όμως η συνέχεια ήταν μάλλον επώδυνη για τον Φρανκ Ντε Μπουρ, με την Ίντερ να τον κρατάει μόλις 85 ημέρες στον πάγκο της και την Κρίσταλ Πάλας να σπάει το νερατζούρο "ρεκόρ" δείχνοντάς του την πόρτα της εξόδου 77 ημέρες μετά την πρόσληψή του.

Το καλό με τον Ολλανδό τεχνικό είναι πως δεν τον έχει "πάρει από κάτω" και αυτό φαίνεται από το μήνυμα που έστειλε στην κόρη του, Τζάκι, που θα βρίσκεται στο Κέιμπριτζ για σπουδές τους επόμενους έξι μήνες.

"Καλή τύχη Τζάκι Ντε Μπουρ στο Κέιμπριτζ. Πολύ υπερήφανος για σένα. Θα σπουδάσει αγγλικά για έξι μήνες, θα μου λείψεις", έγραψε ο Ντε Μπουρ, συνοδεύοντας το σχόλιό του με το hashtag #longerthanherdaddy. Δηλαδή: περισσότερο χρόνο από τον πατέρα της, που πρόλαβε άλλωστε να κάτσει μόλις σε τέσσερα ματς Premier League στον πάγκο της Πάλας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK