Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο "Έμιρεϊτς" για την 32η αγωνιστική της Premier League, με συνέπεια να παραμείνουν πίσω από Τσέλσι και Λίβερπουλ στη μάχη του τίτλου. Ο Νταβίδ Σίλβα έβαλε μπροστά στο σκορ τους "πολίτες", ο Ματιέ Φλαμινί ισοφάρισε για τους "κανονιέρηδες".

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, αφού αμφότερες οι ομάδες ήθελαν να πάρουν τον έλεγχο και τα λάθη ήταν πολλά. Το παιχνίδι έπρεπε να είχε "ξεκλειδώσει" στο 18ο λεπτό, όταν ο Νταβίδ Σίλβα άνοιξε το σκορ μετά από δοκάρι του Έντιν Τζέκο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Οι "κανονιέρηδες" έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα με τον Ολιβιέ Ζιρού, αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Εν συνεχεία, πήραν την κατοχή της μπάλας, αλλά η κυκλοφορία της περιορίστηκε σε μακρινή απόσταση από την περιοχή του Τζο Χαρτ, που δεν κινδύνεψε σε καμία στιγμή.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Η δύναμη στα μαρκαρίσματα έφερε αρκετές κίτρινες κάρτες. Τα νεύρα δεν ξέφυγαν ποτέ από το όριο, όμως, με συνέπεια η ροή να μην διακόπτεται. Οι "πολίτες" ανακτούσαν τον έλεγχο, αλλά περιορίστηκαν σε μακρινά σουτ. Στο 52ο λεπτό, ο Ματιέ Φλαμινί ολοκλήρωσε επιτυχώς μία πανέμορφη επιθετική ενέργεια των "κανονιέρηδων" κι έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με το πρώτο τέρμα που δέχεται ο Χαρτ μετά από 651 λεπτά.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι αντέδρασε με την είσοδο του Τζέιμς Μίλνερ, κρατώντας στον πάγκο τους Άλβαρο Νεγρέδο και Στέβαν Γιόβετιτς. Ο Αρσέν Βενγκέρ στερείτο τέτοιας πολυτέλειας, αφού οι Τζακ Γουίλσιερ, Άαρον Ράμσεϊ, Μεσούτ Εζίλ και Θίο Γουόλκοτ ήταν τραυματίες.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Ο Λούκας Ποντόλσκι έχασε μία μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει και στη συνέχεια έδωσε τη θέση του στον Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν. Η Σίτι επέμεινε στα μακρινά σουτ δίχως να δικαιωθεί και οι αλλαγές των Χάβι Γκαρθία και Νεγρέδο δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα. Για πρώτη φορά μετά από 21 παιχνίδια δεν νίκησε σε παιχνίδι που σκόραρε ο Σίλβα, αλλά διατηρεί το πλεονέκτημα των 2 αγώνων λιγότερων από την Τσέλσι.

Άρσεναλ (4-2-3-1): Στσέσνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Βερμάλεν, Γκιμπς, Αρτέτα, Φλαμινί, Ροσίτσκι, Καθόρλα, Ποντόλσκι (79' Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν), Ζιρού (84' Σανογκό)

Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμιτσέλι, Κλισί, Τουρέ, Φερναντίνιο, Νάβας (65' Μίλνερ), Σίλβα, Νασρί (81' Γκαρθία), Τζέκο (83' Νεγρέδο)

Διαβάστε ακόμη

Το live της αναμέτρησης

32η αγ.: Σοκ για Τσέλσι, ρεκόρ ο Ρούνεϊ, νίκη για Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK