Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (VIDEOS)

Ο... τελικός της Premier League μεταξύ Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι δεν βρήκε νικητή, έστω κι αν το τελικό 1-1 διατηρεί την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο σε θέση ισχύος για τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή Αγγλίας μετά από 23 αγωνιστικές.

Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (VIDEOS)

Η επιστροφή του Φρανκ Λάμπαρντ ως αντίπαλος στο "Στάμφορντ Μπριτζ" δεν έπαιξε σημαντικό ρόλο σε σχέση με το παιχνίδι του 1ου γύρου, όπου ο άλλοτε υπαρχηγός των "μπλε" είχε σημειώσει το γκολ της ισοφάρισης 1-1 στα τελευταία λεπτά. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι τον κράτησε στον πάγκο, με τους "πολίτες" να έχουν τον έλεγχο και να παρουσιάζονται καλύτεροι στα πρώτα λεπτά της συνάντησης.

Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (VIDEOS)

Ο Σέρχιο Αγκουέρο ήταν ο πρωταγωνιστής των περισσοτέρων προσπαθειών της Σίτι, αλλά δεν κατάφερνε να προσεγγίσει με αξιώσεις την εστία του Τιμπό Κουρτουά.

Ο Οσκάρ κατέγραψε το πρώτο αξιόλογο σουτ του αγώνα στο 30ό λεπτό, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Τζο Χαρτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αγκουέρο ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα, αλλά η προσπάθειά του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βέλγου τερματοφύλακα.

Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (VIDEOS)

Το παιχνίδι όδευε προς την ανάπαυλα, όταν απέκτησε δράση. Στο 41ο λεπτό, το "τρίγωνο" Γουίλιαν, Εντέν Αζάρ και Λοΐκ Ρεμί έφερε το πρώτο γκολ του αγώνα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, μία λάθος εκτίμηση του Κουρτουά έδωσε τη δυνατότητα στον Ντάβιδ Σίλβα να ισοφαρίσει σε 1-1.

Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (VIDEOS)

Οι δύο προπονητές δεν χρειάστηκαν αλλαγές στο ημίχρονο, αν και ο Λάμπαρντ σηκώθηκε για προθέρμανση υπό τα χειροκροτήματα του κοινού. Για περισσότερο από 20 λεπτά οι δύο ομάδες δεν έδιναν την εντύπωση ότι πρόκειται για τις κορυφαίες του Νησιού, εξαιτίας αβίαστων λαθών και αδυναμίας διάσπασης των αμυντικών γραμμών.

Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (VIDEOS)

Στο 76ο λεπτό ήρθε η ώρα της έκρηξης στο "Στάμφορντ Μπριτζ", όταν πέρασε στον αγώνα ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ. Αν και με τη φανέλα του αντιπάλου, ο 36χρονος μέσος αποθεώθηκε και πήρε αμέσως θέση κοντά στην περιοχή του Κουρτουά, όπως και ο Έντιν Τζέκο που πέρασε στον αγώνα.

Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (VIDEOS)

Ο Μουρίνιο έριξε στη μάχη τον Ντιντιέ Ντρογκμπά στο 80ό λεπτό και λίγο αργότερα τον Γκάρι Κέιχιλ για να "κλειδώσει" την ισοπαλία που κρατούσε τους "μπλε" 5 πόντους πάνω από τους πρωταθλητές Αγγλίας και με σαφές προβάδισμα προς το παρόν στη διαφορά τερμάτων, στην περίπτωση ισοβαθμίας.

Τσέλσι (4-2-3-1): Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Ζουμά, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Μάτιτς, Γουίλιαν (80' Ντρογκμπά), Οσκάρ, Αζάρ, Ρεμί (87' Κέιχιλ)

Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Χαρτ, Σανιά, Κόμπανι, Ντεμιτσέλις, Κλισί, Φερνάντο (77' Λάμπαρντ), Φερναντίνιο, Νάβας, Σίλβα (90' Γιόβετιτς), Μίλνερ, Αγκουέρο (84' Τζέκο)

Τα γκολ του αγώνα

Σε ρυθμούς twitter

Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (VIDEOS)

# Η πλειονότητα των φιλάθλων της Τσέλσι αποθέωσαν τον Φρανκ Λάμπαρντ, αν και υπήρχαν και κάποιοι που τον αποκάλεσαν "προδότη".

Διαβάστε ακόμη

23η αγ.: Σόου από Γιουνάιτεντ και Στέρλινγκ (VIDEOS)

Το LIVE του αγώνα:

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK