Τσέλσι - Γιουνάιτεντ: Κρίνεται ο τίτλος στο "Στάμφορντ Μπριτζ"

Το Σάββατο προβλέπεται ηλιόλουστο στο Λονδίνο και όλοι οι φίλοι της Premier League περιμένουν το παιχνίδι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" όπου ο Ζοζέ Μουρίνιο υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του "μέντορα" του Λουίς φαν Χάαλ.

Τσέλσι - Γιουνάιτεντ: Κρίνεται ο τίτλος στο "Στάμφορντ Μπριτζ"

Η Τσέλσι βρίσκεται ήδη στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 73 βαθμούς (+7 από την Άρσεναλ, +8 από Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ), έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τους διώκτες της και μοναδική ευκαιρία να πετάξει τους "κόκκινους διαβόλους" έξω από την υπόθεση του τίτλου, αν δεν χάσει στο μεταξύ τους Ντέρμπι (Σάββατο 18/4/2015, στις 19.30).

Σύμμαχος για την ομάδα του Λονδίνου θα είναι η παράδοση που ακολουθεί τον Μουρίνιο, ο οποίος στις 2 θητείες του στον πάγκο των "μπλε", παραμένει αήττητος στο "Στάμφορντ Μπριτζ" με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ( πάνω από 2.00 πληρώνει η νίκη της Τσέλσι στο Stoiximan.gr).

Οι δύο μοναδικές ήττες του Ζοζέ ήτανε στην έδρα της Μάντσεστερ κάτι που προφανώς θέλει να ξεχάσει αν και μπορεί να περηφανεύεται ότι η ομάδα του είναι η μοναδική η οποία έχει συνολικά θετικό ρεκόρ στις αναμετρήσεις απέναντι στους "κόκκινους διαβόλους" από καταβολής της Premier League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK