Δέχτηκε γκολ μετά απο... δύο μήνες η Τσέλσι!

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε εις βάρος της στο πρωτάθλημα μετά από 601' όμως η Τσέλσι έκανε την ανατροπή με Τότεναμ και πήρε την 7η σερί νίκη (VIDEO)

Δέχτηκε γκολ μετά απο... δύο μήνες η Τσέλσι!

Μετά το γκολ του Μεσούτ Εζίλ στο θριαμβευτικό 3-0 της Άρσεναλ επί της Τσέλσι στις 24 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε "έτρεξε" ένα απίστευτο σερί το τελευταίο δίμηνο που την βρήκε όχι μόνο να παίρνει τις νίκες και να σκαρφαλώνει στην Premier League αλλά να κρατάει ανέπαφη την εστία της.

Δέχτηκε γκολ μετά απο... δύο μήνες η Τσέλσι!

Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί. Από τότε που άλλαξε το σύστημα των "μπλε" σε 3-4-3 πανηγύρισαν έξι συνεχόμενες νίκες στην Premier League απέναντι σε Χαλ (2-0), Λέστερ (3-0), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-0), Σαουθάμπτον (2-0), Έβερτον (5-0) και Μίντλεσμπρο (1-0), με τα τέρματα σε αυτό το διάστημα να είναι 17-0.

Αυτό το τρομερό σερί έλαβε όμως τέλος στο 11o του λονδρέζικου ντέρμπι με την Τότεναμ, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να νικάει τον Τιμπό Κουρτουά με εκπληκτικό σουτ από το ύψος της περιοχής και να πετυχαίνει το πρώτο γκολ εις βάρος της Τσέλσι στο πρωτάθλημα μετά από 601 λεπτά.

Δέχτηκε γκολ μετά απο... δύο μήνες η Τσέλσι!

Βέβαια, το προβάδισμα της Τότεναμ δεν κράτησε για πολύ, με τον Πέδρο να φέρνει το ματς στα ίσα στο 45' με τον Πέδρο και τον Μόουζες να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 52', για να οδηγήσει τους "μπλε" στην 7η συνεχόμενη νίκη τους που τους κρατάει στην κορυφή της Premier League και να υποχρεώσει τα "σπιρούνια" στην πρώτη ήττα τους από το ξεκίνημα της σεζόν.

ΤΣΕΛΣΙ ΤΟΤΕΝΑΜ 2-1 (HIGHLIGHTS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK