O πατέρας του Παπασταθόπουλου αποκάλυψε τη χρονική διάρκεια του deal με Άρσεναλ

Ο πατέρας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου υποστήριξε πως υπήρχε ενδιαφέρον και από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Έλληνα διεθνή άσο, με τον ίδιο όμως να επιλέγει... Άρσεναλ.

O πατέρας του Παπασταθόπουλου αποκάλυψε τη χρονική διάρκεια του deal με Άρσεναλ

Ο Χαράλαμπος Παπασταθόπουλος, πατέρας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, μίλησε στο Ραδιόφωνο "24/7" το βράδυ της Δευτέρας και μεταξύ άλλων προέβη στην αποκάλυψη πως για τον γιο του ενδιαφέρθηκε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον "Sokratis" όμως να επιλέγει να συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ.

Επιπλέον, έκανε γνωστό πως ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας θα βάλει την υπογραφή του την Τρίτη σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κανονιέρηδες" που θα είναι διάρκειας 3+1 ετών ενώ ξεκάθαρισε πως αν τεθεί θέμα επιστροφής του στη χώρα μας, τότε έχει δίνει προβάδισμα στην ΑΕΚ λόγω συναισθήματος του γιου του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Ρωτούσαν οι φίλαθλοι από τον σύνδεσμο της Άρσεναλ και του έλεγαν να μην πάει στο Μάντσεστερ (σ.σ. όταν είχε έρθει Ελλάδα για διακοπές). Υπήρχε ενδιαφέρον από τη Γιουνάιτεντ, αλλά για τον Ιούλιο. Έπρεπε να περιμένει μέχρι τον Ιούλιο για τη Γιουνάιτεντ. Η Γιουνάιτεντ είχε πολύ καλές σχέσεις με την Ντόρτμουντ, μίλαγαν πιο πολύ οι ομάδες μεταξύ τους. Ο Σωκράτης, όμως, επέλεξε να πάει στην Άρσεναλ".

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής: "Είναι ευχαριστημένος, είναι στην Αγγλία αυτήν τη στιγμή. Αύριο θα γίνει ό,τι είναι να γίνει, τα τυπικά. Όλα καλά θα πάνε. Είναι ευχαριστημένος, αλλάζει χώρα. Πιστεύω ότι πάει σε πιο ψηλό επίπεδο. Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το ανώτερο στον κόσμο, το πιο ανταγωνιστικό και πιστεύω εκεί θα πάει καλά".

Για το συμβόλαιό του: "Είναι για τρία χρόνια συν ένα, το οποίο κανονίζει ο Σωκράτης, νομίζω".

Tottenham's Harry Kane, right, vie for the ball with Dortmund's Sokratis Papastathopoulos, during the Champions League group H soccer match between Tottenham and Borussia Dortmund, at the Wembley stadium in London, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham's Harry Kane, right, vie for the ball with Dortmund's Sokratis Papastathopoulos, during the Champions League group H soccer match between Tottenham and Borussia Dortmund, at the Wembley stadium in London, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Για το φλερτ με την Άρσεναλ: "Η Άρσεναλ είχε ξανασυζητήσει πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν ξέρω για ποιους λόγους δεν έγινε τότε η μεταγραφή. Δεν τα βρήκαν οι ομάδες μεταξύ τους, μάλλον".

Για τον λόγο που έγινε φέτος η μεταγραφή: "Ο Σωκράτης βρίσκεται στην τελευταία χρονιά του (σ.σ. στο συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ). Ήταν σημαντικός ο λόγος αυτός".

Για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα και για ποια ομάδα: "Το βλέπω λιγάκι δύσκολο αυτό. Ο Σωκράτης, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα καθίσει 3-4 χρόνια στην Άρσεναλ. Από εκεί και μετά, δεν ξέρω αν θα γυρίσει στην Ελλάδα ή αν θα επιλέξει κάτι άλλο. Είναι πολύ νωρίς να το πούμε. Ο Σωκράτης, αν επιλέξει να γυρίσει, τότε θα δούμε σε ποια ομάδα, σε ποια κατάσταση θα βρίσκονται τότε οι σύλλογοι. Στην ΑΕΚ οπωσδήποτε δίνεις ένα μικρό προβάδισμα λόγω συναισθήματος, αυτό δεν χωράει συζήτηση, είναι φυσικό, ειδικά έτσι όπως έχει ανακάμψει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK