"Έκλεψαν τη νίκη από την Λίβερπουλ", υποστηρίζει ο Γουέμπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έβγαλε κιχ για τη διαιτησία κόντρα στην Μάντσεστερ όμως οι οπαδοί της Λίβερπουλ "φωνάζουν" για το γκολ του Ιμπραχίμοβιτς. Βρήκαν μάλιστα απρόσμενο σύμμαχο!

"Έκλεψαν τη νίκη από την Λίβερπουλ", υποστηρίζει  ο Γουέμπ

Το ντέρμπι του "Old Trafford" μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ δεν έβγαλε νικητή, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 από τα γκολ των Μίλνερ (27' πεν.) και Ιμπραχίμοβιτς (84'), παρόλα αυτά το φινάλε του αγώνα είχε αρκετή ένταση.

"Έκλεψαν τη νίκη από την Λίβερπουλ", υποστηρίζει  ο Γουέμπ

Εντός γηπέδου υπήρχε η "κοκκορομαχία" του Κλοπ με τον Μουρίνιο με αφορμή ένα φάουλ του Ερέρα στον Φιρμίνο στο τελευταίο δεκάλεπτο ενώ κατόπιν οι οπαδοί της Λίβερπουλ γκρίνιαξαν αρκετά για το γκολ της ισοφάρισης του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, υποστηρίζοντας πως στο ξεκίνημα της φάσης έπρεπε να καταλογιστεί σε θέση οφσάιντ ο Βαλένσια.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως βρήκαν και έναν απρόσμενο σύμμαχο, με τον πρώην διαιτητή της Premier League (είχε σφυρίξει και τον τελικό του Μουντιάλ του 2010) που μάλιστα είχε δεχτεί αρκετή κριτική τα προηγούμενα χρόνια για συμπάθεια προς την Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, να κάνει λόγο για διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος των "κόκκινων".

"Έκλεψαν τη νίκη από την Λίβερπουλ", υποστηρίζει  ο Γουέμπ

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ευνοήθηκε από ένα λάθος που έκανε ο βοηθός διαιτητή, Mick McDonough. Δεν ήταν στη σωστή θέση και δεν είδε ότι ο Αντόνιο Βαλένσια ήταν σε θέση οφσάιντ όταν πήρε τη μπάλα, έτσι η αμφιβολία που είχε μέτρησε υπέρ του επιτιθέμενου", δήλωσε ο πρώην διεθνής διαιτητής ενώ για το φάουλ που έκανε ο Ρούνεϊ πάνω στον Μίλνερ και δεν τιμωρήθηκε με κάρτα υποστήριξε ότι θα έπρεπε να του δοθεί τουλάχιστον κίτρινη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK