Έξαλλος ο Κόντε, έστειλε σπίτι του παίκτη της Τσέλσι

Η Τσέλσι εξέδωσε απολογητική ανακοίνωση προς τον κινεζικό λαό, λόγω των προσβλητικών posts του Κένεντι, όμως ο Αντόνιο Κόντε αποφάσισε να στείλει σπίτι του τον νεαρό άσο.

Chelsea's manager Antonio Conte gestures from pitch side during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Chelsea, at the Hawthorns in West Bromwich, England, Friday, May 12, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea's manager Antonio Conte gestures from pitch side during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Chelsea, at the Hawthorns in West Bromwich, England, Friday, May 12, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Πρόωρο τέλος είχε η καλοκαιρινή προετοιμασία για τον 21χρονο μπακ-χαφ της Τσέλσι, Κένεντι. Κι αυτό γιατί ο Αντόνιο Κόντε αποφάσισε να "κόψει" τον Βραζιλιάνο και να τον στείλει πίσω στην Αγγλία μετά την έκταση που πήραν οι αναρτήσεις του για την Κίνα.

Θυμίζουμε ότι ο 21άχρονος Κένεντι προσέβαλε τους Κινέζους με το απαράδεκτο post του. Ανέβασε ένα video στο οποίο λέει κάποιες ανοησίες, ενώ έχει γράψει "Porra China", το οποίο κατά κάποιον τρόπο σημαίνει... "Γ@@@@νη Κίνα". Έβαλε επίσης και φωτογραφία με έναν Κινέζο φύλακα να κοιμάται, γράφοντας "Ξύπνα ηλίθια Κίνα".

Στο φιλικό με την Άρσεναλ αποδοκιμάστηκε από τους Κινέζους φιλάθλους, ενώ προσπάθησε να απολογηθεί με νέο ποστάρισμα. Η Τσέλσι ζήτησε συγγνώμη και τόνισε πως η συμπεριφορά του Κένεντι δεν αντιπροσωπεύει τον σύλλογο και εν συνεχεία ανέφερε πόσο πολύ σέβεται και αγαπά την Κίνα και το λαό της.

Έξαλλος ο Κόντε, έστειλε σπίτι του παίκτη της Τσέλσι

Από την άλλη ο Κόντε δεν ήταν τόσο διαλλακτικός και αποφάσισε να στείλει πίσω τον παίκτη του για να πάρει το μάθημα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK