Ο... Νάβας της Αγγλίας τη γλίτωσε για το μεσαίο δάχτυλο

Ο Τρόι Ντίνι ντύθηκε... Φερνάντο Νάβας, από το αλησμόνητο Ολυμπιακός - ΑΕΚ 4-1, δείχνοντας δυο μεσαία δάχτυλα κόντρα στην Τσέλσι! Όπως συνέβη με τον Αργεντινό, έτσι και ο Άγγλος γλίτωσε την τιμωρία (VIDEOS).

Ο... Νάβας της Αγγλίας τη γλίτωσε για το μεσαίο δάχτυλο

Σωτήριον έτος 2000. Ο χάρτης του ελληνικού ποδοσφαίρου αρχίζει να αλλάζει με τον Ολυμπιακό να κατακτά το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο. Στις 4 Νοεμβρίου του 2000 οι "ερυθρόλευκοι" φιλοξένησαν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, με την Ένωση να ανοίγει το σκορ με τον Ντέμη Νικολαΐδη!

Στο 42ο λεπτό του αγώνα ο Φερνάντο Νάβας αποβλήθηκε και κατά την έξοδο του από τον αγωνιστικό χώρο, σήκωσε τα μεσαία δάχτυλα των δύο χεριών του! Το τρελό στην όλη υπόθεση είναι πως κατά την απολογία του, υποστήριξε πως δεν ήθελε να προσβάλει κάποιον, απλά έδειχνε το... σκορ (1-1 εκείνη την ώρα). Η αρμόδια επιτροπή το δέχθηκε και ο Αργεντινός τη... γλίτωσε.

Προχωράμε, σχεδόν, δεκαοκτώ χρόνια αργότερα! Ο Τρόι Ντίνι.. ντύθηκε Νάβας και κόντρα στην Τσέλσι, αφού σκόραρε με πέναλτι, έδειξε τα δυο του μεσαία δάχτυλα χωρίς να τιμωρηθεί από τον διαιτητή.

Η αγγλικά ομοσπονδία τον κάλεσε σε απολογία, το βίντεο από το συμβάν εξετάσθηκε και η επιτροπή έκρινε (όχι ομόφωνα) πως η κίνηση του δεν είναι προσβλητική, οπότε την... γλίτωσε.

Για να μην λέμε δηλαδή πως αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK