Επίσημο: Στην Άρσεναλ ο Λούκας

Την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ανακοίνωσε τη Τρίτη (30/8) η Άρσεναλ. Πόσα χρήματα θα βάλει στα ταμεία του ο ΠΑΟΚ.

Επίσημο: Στην Άρσεναλ ο Λούκας

Παίκτης της Άρσεναλ είναι επίσημα από την Τρίτη (30/8) ο Λούκας Πέρεθ. Οι "κανονιέρηδες" πλήρωσαν τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη που άγγιζε τα 20.000.000 ευρώ και ακολούθως ανακοίνωσαν την απόκτηση του από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο 27χρονος αποκλείστηκε από την αποστολή του ισπανικού συλλόγου για το ματς με τη Ρεάλ Μπέτις και ταξίδεψε στο Λονδίνο προκειμένου να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του, κάτι που έγινε την Τρίτη (30/8).

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ διατηρούσε 30% ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, το οποίο σημαίνει πως ο "Δικέφαλος" θα "καρπωθεί" 6.000.000 ευρώ από την ολοκλήρωση του deal.

"Δεν είναι μόνο σκόρερ, είναι ένας παίκτης που συνδυάζεται ωραία με τους συμπαίκτες του, που μπορεί να δώσει μια καλή τελική πάσα και κάνει καλές κούρσες. Έχει αίσθηση του γκολ και έκανε εξαιρετική σεζόν πέρυσι", δήλωσε για την απόκτησή του ο Αρσέν Βενγκέρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK