Έτσι το παίρνουν ο Ρανιέρι και η Λέστερ!

Δείτε τι χρειάζεται πλέον η Λέστερ προκειμένου να κατακτήσει την Premier League, μετά και την ισοπαλία της με 1-1 στο "Ολντ Τράφορντ" κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι το παίρνουν ο Ρανιέρι και η Λέστερ!

Η Γιουνάιτεντ μπορεί να προηγήθηκε κόντρα στη Λέστερ στο "Ολντ Τράφορντ", οι "αλεπούδες" όμως αποδείχθηκαν επτάψυχες και χάρη σε γκολ του αρχηγού τους, Γουές Μόργκαν κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας. Πλέον βρίσκονται αγκαλιά με το πρωτάθλημα της Premier League για πρώτη φορά στην ιστορία τους, αφού αύξησαν τη διαφορά τους στους 8 βαθμούς από την δεύτερη Τότεναμ!

Τα "σπιρούνια" αγωνίζονται τη Δευτέρα του Πάσχα στην έδρα της Τσέλσι και υπάρχει ενδεχόμενο να... χαρίσουν τον τίτλο στον Ρανιέρι! Τι εννοούμε;

Η Λέστερ απέχει αυτή τη στιγμή 8 βαθμούς από την Τότεναμ! Σε περίπτωση λοιπόν που η Τότεναμ ηττηθεί από την Τσέλσι, τότε η διαφορά θα παραμείνει στους 8 βαθμούς δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Αυτή η διαφορά φυσικά δεν μπορεί να καλυφθεί κι έτσι η Λέστερ από το βράδυ της Δευτέρας να στεφθεί πρωταθλήτρια!

Εάν η Τότεναμ έρθει ισόπαλη με την Τσέλσι, τότε η διαφορά θα πέσει στους 7, αλλά και πάλι με δύο ματς να μένουν για το φινάλε δεν γίνεται να καλυφθεί, επομένως η Λέστερ θα σηκώσει το πρωτάθλημα!

Εάν τέλος τα "σπιρούνια" φύγουν με το διπλό από την έδρα της Τσέλσι, τότε η διαφορά θα πέσει στους 5 βαθμούς και η Λέστερ με μία νίκη ενάντια στην Έβερτον θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα την ερχόμενη εβδομάδα!

Η βαθμολογία μέχρι στιγμής (σε 36 αγώνες):

Λέστερ - 77

Τότεναμ -69 *

* Με αγώνα λιγότερο

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΛΕΣΤΕΡ

37η: Λέστερ - Έβερτον

38η: Τσέλσι - Λέστερ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ

36η: Τσέλσι - Τότεναμ

37η: Τότεναμ - Σαουθάμπτον

38η: Νιούκαστλ - Τότεναμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

H βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Premier League 2015-2016
36η αγ.: Όρθια στο "Ολντ Τράφορντ" η Λέστερ, "σφαλιάρα" της Σουόνσι στη Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK