Ανακοινώθηκε ο Ετό (PHOTOS)

Ποδοσφαιριστής της Έβερτον είναι κι επίσημα από το βράδυ της Τρίτης ο Σάμουελ Ετό, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ανακοινώθηκε ο Ετό (PHOTOS)

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο 33χρονος επιθετικός είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ανυπομονώ να φορέσω τη μπλε φανέλα της Έβερτον. Έχω εντυπωσιαστεί από το στυλ παιχνιδιού της. Με την πρώτη ματιά μπορώ να διαπιστώσω ότι σε αυτήν την ομάδα θα έχω την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο.

Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον προπονητή τις τελευταίες ημέρες και συμφωνήσαμε ότι αυτό θα κάνω. Εντυπωσιάστηκα με τον ενθουσιασμό, αλλά και τις γνώσεις του Ρομπέρτο Μαρτίνες. Το όραμά του για το ποδόσφαιρο και τον τρόπο προσέγγισής του. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορώ να μάθω πολλά από εκείνον".

Ανακοινώθηκε ο Ετό (PHOTOS)

"Τον συνάντησα και είχα μαζί του μια πολύ όμορφη γενική συζήτηση για το ποδόσφαιρο, ενώ εντυπωσιάστηκα από τη δίψα του για δράση. Έχει πετύχει σχεδόν τα πάντα, αλλά διατηρεί την επιθυμία που είχε στα 15 του, όταν πήγε στην Ισπανία κι έδειξε τι μπορεί να πετύχει. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αποδείξει την αξία του.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και πιστεύω ότι η Έβερτον είναι ο ιδανικός σύλλογος για εκείνον. Οι φίλαθλοι θα τον κάνουν να νιώσει άνετα, ωστόσο πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση και να βεβαιωθούμε ότι θα επιστρέψει δυνατός", δήλωσε από την πλευρά του ο Ρομπέρτο Μαρτίνες στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK