Δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Έβερτον ο Ενέν!

Η Έβερτον ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ότι παίρνει δανεικό για ένα χρόνο τον 18χρονο Βέλγο επιθετικό Νταβίντ Ενέν.

Δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Έβερτον ο Ενέν!

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Έβερτον η βρετανική ομάδα απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, τον 18χρονο Βέλγο επιθετικό Νταβίντ Ενέν.

Δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Έβερτον ο Ενέν!

Οι Άγγλοι μάλιστα πρόλαβαν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου και ανακοίνωσαν τον παίκτη. O Ενέν που αγωνίζεται με την εθνική Βελγίου Κ19 θα ενσωματωθεί στην ομάδα νέων της Έβερτον. Αξίζει να σημειώσουμε πως το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Βέλγος είχε κάνει και προπονήσεις για ένα μήνα με τα "ζαχαρωτά''.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Ρομπέρτο Μαρτίνες: "Είναι κάποιος του οποίου αναγνωρίσαμε το ταλέντο και σε αυτή την χρονική στιγμή να ενσωματωθεί στην ομάδα Under21".

Η επίσημη ανακοίνωση της Έβερτον:

"Η Έβερτον επιβεβαιώνει ότι ολοκλήρωσε τον δανεισμό του 18χρονου Βέλγου επιθετικού, Νταβίντ Ενέν πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου την Δευτέρα το βράδυ. .

Ο Ενέν μεταγράφηκε από την Άντερλεχτ στην ελληνική ομάδα του Ολυμπιακού, στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αλλά αμέσως μας δόθηκε δανεικός για 12 μήνες".

Ο Ολυμπιακός ωστόσο δεν έχει ανακοινώσει καν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK