Επίθεση Έβερτον σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

"Εμπαικτική και προσβλητική" χαρακτήρισε η Έβερτον την πρόταση 32.000.000 ευρώ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση των Μαρουάν Φελαϊνί και Λέιτον Μπέινς.

Επίθεση Έβερτον σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα "ζαχαρωτά" επιτέθηκαν με ανακοίνωσή τους κατά των "κόκκινων διαβόλων" που εδώ και καιρό έχουν βάλει στο "μάτι" τους 2 ποδοσφαιριστές, κατόπιν εισήγησης και του πρώην προπονητή της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγες.

"Η Έβερτον επιβεβαιώνει ότι έλαβε προσφορές από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 2 ποδοσφαιριστές. Αυτές οι προσφορές απορρίφθηκαν αμέσως ως εμπαικτικές και προσβλητικές. Ο σύλλογος δεν δημοσιοποίησε τις λεπτομέρειες, καθώς ήταν σημαντικό οι προετοιμασίες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για το εναρκτήριο ματς της σεζόν στην Premier League να μην διαταραχθούν σε καμία περίπτωση", αναφέρει η σχετική τοποθέτηση της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Τόσο ο διεθνής Άγγλος αριστερός μπακ όσο και ο διεθνής Βέλγος μέσος αγωνίστηκαν στην ισοπαλία 2-2 της Έβερτον με τη Νόριτς το Σάββατο (17/08).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταθέσει ήδη πρόταση ύψους 14.000.000 ευρώ για τον 28χρονο Μπέινς, ο οποίος για χρόνια αποτελούσε ηγετική φυσιογνωμία στα πλάνα του Μόγες. Ο Φελαϊνί ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του ποδοσφαιριστή που αναζητεί ο Σκοτσέζος τεχνικός για να ενδυναμώσει το ισχνό κέντρο της νέας ομάδας του, αλλά η αντίδραση της Έβερτον να χάσει τόσο σημαντικά στελέχη της ομάδας έχει προκαλέσει "πόλεμο" μεταξύ των δύο πλευρών.

Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του Μόγες πριν από 2 χρόνια, όταν και τότε η Γιουνάιτεντ επιχείρησε να αποκτήσει τον -παίκτη του-, Λέιτον Μπέινς: "Η Έβερτον πουλάει πολύ ακριβά. Αυτό κάνουμε. Δεν πουλάμε φθηνά, γι' αυτό είναι σε 5ετές συμβόλαιο. Ο πρόεδρος προσέχει τους παίκτες και τους δίνει ό,τι μπορεί. Οπότε δεν είναι προς πώληση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK