Για τέτοια ματς γύρισε στην Έβερτον ο Ρούνεϊ

Η Λίβερπουλ ήταν ασυγκρίτως καλύτερη από την Έβερτον όμως τα "ζαχαρωτά" πήραν βαθμό στο "Άνφιλντ" χάρη στο... πρώτο γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ σε ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ (VIDEOS)!

Για τέτοια ματς γύρισε στην Έβερτον ο Ρούνεϊ

Το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με γηπεδούχο στην Λίβερπουλ ήταν πιστό στην παράδοση που θέλει την Έβερτον να μην φεύγει νικήτρια από το "Άνφιλντ" από το 1999, ωστόσο εκείνοι που έφυγαν... ξενερωμένοι από το χορτάρι ήταν οι παίκτες της Λίβερπουλ...

Οι "κόκκινοι" του Κλοπ προγήθηκαν στο 42' με φανταστικό γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ και είχαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ για να "κλειδώσουν" το ματς όμως αυτό δεν ήρθε και στο 77' ήρθε η τιμωρία!

Ο Λόβρεν έσπρωξε τον Κάλβερτ-Λιούιν όσο χρειαζόταν μέσα στην περιοχή για να επιτρέψει στον διαιτητή να υποδείξει το σημείο του πέναλτι και ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα, με τον άλλοτε αρχηγό της εθνικής Αγγλίας να πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ της ισοφάρισης μπροστά στη θύρα που βρίσκονταν οι οπαδοί των "ζαχαρωτών".

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Ρούνεϊ διατήρησε την παράδοση που τον θέλει να "πληγώνει" την Λίβερπουλ, καθώς το έκανε τα προηγούμενα χρόνια ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (μετρούσε πριν το ματς 4 γκολ στα 5 τελευταία ματς που είχε ξεκινήσει βασικός απέναντι στους "κόκκινους") ενώ παράλληλα πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι!

Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να πιέζουν όμως η Έβερτον άντεξε και πήρε το βαθμό, με το φινάλε να βρίσκει τον Κλοπ και τον Λόβρεν να κάνουν έντονα παράπονα στον διαιτητή για την απόφασή του να δώσει το πέναλτι υπέρ της Έβερτον.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK