Η φανέλα του Ντιέγκο Κόστα στην... Έβερτον ήταν έτοιμη!

Ο νεαρός Νίκολα Βλάσιτς έγινε μεταγραφή το καλοκαίρι από την Χάιντουκ στην Έβερτον, ωστόσο δεν του επέτρεψαν και πολλά πολλά στα "ζαχαρωτά" γιατί ήταν σίγουροι πως θα πάρουν τον Ντιέγκο Κόστα. Σε συνέντευξή του ο ταλαντούχος Κροάτης αποκάλυψε το ρομαντικό στόρι Έβερτον - Κόστα.

Η φανέλα του Ντιέγκο Κόστα στην... Έβερτον ήταν έτοιμη!

Ο Νίκολα Βλάσιτς κόστισε στην Έβερτον πάνω από 10.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι όταν έγινε μεταγραφή στην αγγλική ομάδα από την Χάιντουκ.

Σε συνέντευξή του ο 20χρονος, ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πόσο κοντά ήταν η νέα του ομάδα στον Ντιέγκο Κόστα, τόσο που μέχρι και έτοιμη φανέλα του είχε με το νούμερο τυπωμένο.

Πώς ξεκίνησαν όλα...

Ο Βλάσιτς ζήτησε από την Έβερτον να φορέσει το οκτώ, αλλά έφαγε... πόρτα γιατί το νούμερο είναι κρατημένο από τον Ρος Μπάρκλεϊ.

Στη συνέχεια όπως λέει ο ίδιος ζήτησε να φορέσει το 19. Εκεί κι αν μπήκε ΣΤΟΠ!

Το κλαμπ του Μερσεϊσάιντ κρατούσε "κλειδωμένο" το νούμερο στο ντουλαπάκι του... Ντιέγκο Κόστα. Ναι, σύμφωνα με τον Βλάσιτς στην Έβερτον ήταν σίγουροι ότι θα έπαιρναν τον Βραζιλιάνο, Ισπανό πολιτογραφημένο επιθετικό.

Τελικά, έπειτα από μία έντονη διαμάχη με την Τσέλσι ο Κόστα επέστρεψε στην αγαπημένη του Ατλέτικο Μαδρίτης και η Έβερτον κάλυψε το "κενό" αποκτώντας τον Σάντρο Ραμίρες.

Photo Credits: AP Photo/Paul White, File

News 24/7

24MEDIA NETWORK