Η Έβερτον "χρύσωσε" τον νεο προπονητή του Μιραλάς!

Πολλοί περίμεναν τον Μάρκο Σίλβα όμως άλλος θα είναι ο νέος τεχνικός της Έβερτον, ο οποίος συμφώνησε μάλιστα να μετακομίσει στο Λίβερπουλ βάζοντας στην τσέπη του 9.000.000 λίρες!

Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring his side's 2nd goal during the Europa League Group H soccer match between VfL Wolfsburg and Everton FC at the Volkswagen Arena stadium in Wolfsburg, Germany, Thursday, Nov. 27, 2014. At left is Wolfsburg's Naldo. (AP Photo/Michael Sohn)
Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring his side's 2nd goal during the Europa League Group H soccer match between VfL Wolfsburg and Everton FC at the Volkswagen Arena stadium in Wolfsburg, Germany, Thursday, Nov. 27, 2014. At left is Wolfsburg's Naldo. (AP Photo/Michael Sohn) AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Έψαχνε για πάνω από έξι εβδομάδες για προπονητή προκειμένου να πάρει τη θέση του Ρόναλντ Κούμαν στην άκρη του πάγκου της και από τη στιγμή που η Γουότφορντ είπε αρκετά "όχι" για τον Μάρκο Σίλβα, η Έβερτον βρήκε άλλον "εκλεκτό".

Αυτός θα είναι ο "γερόλυκος" των αγγλικών πάγκων Σαμ Αλαρντάις, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως η διοίκηση των "ζαχαρωτών" ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον 63χρονο τεχνικό και την "Mirror" να ισχυρίζεται μάλιστα πως θα πάρει 9.000.000 λίρες μέσα στους επόμενους 18 μήνες!

Η Έβερτον "χρύσωσε" τον νεο προπονητή του Μιραλάς!

Η ίδια η Έβερτον γνωστοποίησε επίσημα πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον "Big Sam" και πως ο μέχρι πρότινος υπηρεσιακός τεχνικός Ντέιβιντ Άνσγουορθ θα καθοδηγήσει την ομάδα στον αποψινό αγώνα με την Γουέστ Χαμ για την 14η αγωνιστική της Premier League.

Στο ματς αυτό ο Κέβιν Μιραλάς δεν έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή και μένει να δούμε αν ο Αλαρντάις θα δώσει ευκαιρίες στον Βέλγο διεθνή φορ, ο οποίος ως γνωστόν είναι στο ραντάρ τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Γουέστ Χαμ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου...

News 24/7

24MEDIA NETWORK