Κρεμάει παπούτσια, βάζει κοστούμι: Η νέα δουλειά του Ρούνεϊ

Στα 32 του χρόνια ο Γουέιν Ρούνεϊ γνωρίζει καλά ότι τα ποδοσφαιρικά του... ψωμιά είναι μετρημένα. Παρ' όλα αυτά δείχνει πανέτοιμος να αντιμετωπίσει την επόμενη μέρα, καθώς ήδη γνωρίζει καλά τι δουλειά θα κάνει και ποιός θα είναι ο επαγγελματικός του χώρος.

Κρεμάει παπούτσια, βάζει κοστούμι: Η νέα δουλειά του Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει αφήσει το στίγμα του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους Βρετανούς παίκτες όλων των εποχών.

Στα 32 του χρόνια, στη δύση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο πρώην άσος της Μάντσεστερ και νυν της Έβερτον, δεν... πανικοβάλλεται και μέσω δηλώσεών του στην "Telegraph" παρουσίασε το πλάνο της επόμενης ημέρας όταν θα σταματήσει να είναι παίκτης.

Όχι, ούτε... καφετέρια θα ανοίξει ούτε θα αράξει στον καναπέ για να απολαύσει τους... εκατομμύρια καρπούς που εξοικονόμησε από την επαγγελματική του καριέρα. Μην ξεχνάμε ότι κάποια στιγμή στην Μάντσεστερ, ο Άγγλος ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο Νησί.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα δήλωσε στα μίντια, στόχος του είναι να παραμείνει στο ποδόσφαιρο, γιατί ήδη έχει καταλήξει ότι του ταιριάζει απόλυτα να γίνει προπονητής!

Ο Ρούνεϊ μάλιστα, λέει ότι μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του εύχεται να πάρει μία θέση στο τεχνικό επιτελείο της αγαπημένης του Έβερτον και στη συνέχεια, αν τα καταφέρει να αναρριχηθεί στην τεχνική ηγεσία του κλαμπ του Λίβερπουλ. Θα τα καταφέρει; Σε μερικά χρόνια θα ξέρουμε...

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK