Μιραλάς: "Καλύτερα με Μαρτίνες στην Έβερτον"

Την προτίμησή του στο πρόσωπο του Ρομπέρτο Μαρτίνες έναντι του Ντέιβιντ Μόγες για τη θέση του προπονητή στην Έβερτον έκανε γνωστή ο Κέβιν Μιραλάς.

Μιραλάς: "Καλύτερα με Μαρτίνες στην Έβερτον"

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού εξέφρασε την προτίμησή του προς τον Ρομπέρτο Μαρτίνες έναντι του Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο της Έβερτον, τονίζοντας ότι υπό τις οδηγίες του πρώτου, ο τρόπος παιχνιδιού των "ζαχαρωτών" πλησιάζει περισσότερο στο ισπανικό αγωνιστικό στυλ.

"Η βασικότερη αλλαγή για μένα είναι της γλώσσας, γιατί μιλάω ισπανικά και για μένα είναι καλύτερα. Ήμουν χαρούμενος να παίζω υπό τις οδηγίες του Μόγες, γιατί είναι καλός προπονητής, αλλά ο Μαρτίνες είναι διαφορετικός κι έχει υιοθετήσει το ισπανικό στυλ. Μαζί του καταλαβαίνω καλύτερα και ο ισπανικός τρόπος παιχνιδιού μου ταιριάζει περισσότερο. Με τον Μόγες δεν είχα τόση ελευθερία κινήσεων, ενώ τώρα παίζω πιο πολύ στα άκρα αφού αυτό μου ζητά. Νιώθω πως πλέον είμαι πιο σταθερός και παίζω όλο και καλύτερα".

Ο Μιραλάς δεν δίστασε ακόμη να βάλει ψηλά τον πήχη για τους φετινούς στόχους της ομάδας, επισημαίνοντας πως πρωταρχικός στόχος της Έβερτον είναι η έξοδος στο Champions League. "Στόχος είναι να πάμε στο Champions League. Η σεζόν είναι μεγάλη και μπορεί να είναι δύσκολο να φτάσεις στην τετράδα, αλλά ίσως μπορούμε να τα καταφέρουμε φέτος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK