Μιραλάς: "Σίγουρα θα γυρίσω στον Ολυμπιακό"

Με δηλώσεις του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο Κέβιν Μιραλάς εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι μια μέρα θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ενώ υπογράμμισε ότι θέλει να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αγώνα του "Ολντ Τράφορντ" με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μιραλάς: "Σίγουρα θα γυρίσω στον Ολυμπιακό"

Οι δηλώσεις του Βέλγου επιθετικού στην εφημερίδα "RealNews":

"Δεν ξέρω πότε, όμως σίγουρα θα γυρίσω μια μέρα στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία σεζόν στην καριέρα μου ή νωρίτερα. Το σίγουρο είναι ότι θα γυρίσω. Το έχω ξαναπεί: έχω πάντα στην καρδιά μου τον Ολυμπιακό.

Παρακολουθώ και τώρα αγώνες του όταν μπορώ. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι που είδα ήταν με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ήταν σπουδαίος ο Ολυμπιακός και άξιζε την ισοπαλία σε αυτό το ματς. Τα έχει πάει περίφημα στο Champions League, σε έναν δύσκολο όμιλο.

Το σπίτι μου απέχει 10 λεπτά από το γήπεδο της Μάντσεστερ. Δεν θέλω να χάσω αυτό το ματς. Θα έχω την ευκαιρία να τα πω από κοντά με όλους. Μακάρι να πάει καλά και αγωνιστικά. Η αλλαγή προπονητή είναι το πρόβλημα της Γιουνάιτεντ.

Ο Μόγες, με τον οποίο συνεργάστηκα πέρσι, είναι καλός τεχνικός. Μπορεί του χρόνου να είναι πολύ καλύτερη με αυτόν η Γιουνάιτεντ. Τώρα όμως είναι δύσκολο για τους παίκτες να συνηθίσουν νέες εντολές και διαφορετικό τρόπο δουλειάς και παιχνιδιού.

Μου λείπει ο ήλιος της Ελλάδας. Εδώ στην Αγγλία βρέχει κάθε μέρα. Αλλά στο ποδόσφαιρο βέβαια είναι διαφορετικά. Το πρωτάθλημα στην Αγγλία είναι καταπληκτικό. Είναι απόλαυση να παίζεις στην Αγγλία".

Στο μεταξύ οι φίλοι του Ολυμπιακού και όχι μόνο μπορούν να απολαύσουν το υπέροχο γκολ του Κέβιν Μιραλάς (στο 01:01) επί της Νόριτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK