O Κούμαν τον συγχώρεσε με πρόστιμο. Η γυναίκα του;

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια και στην οικία του Γουέιν Ρούνεϊ έχει μπει... φωτιά μετά τα τελευταία καμώματα του Άγγλου σταρ. Ο Ρούνεϊ το παρά έριξε έξω τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/9) και θα το πληρώσει ακριβά.

O Κούμαν τον συγχώρεσε με πρόστιμο. Η γυναίκα του;

Η περιπέτεια του Γουέιν Ρούνεϊ με τη σύλληψη και το...party girl την Παρασκευή (1/9) θα κοστίσει πολλά στον Άγγλο ποδοσφαιριστή της Έβερτον.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας συναντήθηκε την Τρίτη (5/9) με τον Ρόναλντ Κούμαν και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο ύψους 350.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε δύο εβδομαδιάτικα του Άγγλου επιθετικού.

Επίσης, όπως γράφουν οι Άγγλοι ρεπόρτερ που έχουν αναγάγει το θέμα Ρούνεϊ σε πρώτο σε όλα τα Μέσα της χώρας, ο Κούμαν είπε στον παίκτη του ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που τον συγχωρεί και την επόμενη θα τον θέσει αυτόματα εκτός ομάδας, καθώς πριν υπογράψει με τα "Ζαχαρωτά" είχε δεσμευτεί στον Ολλανδό προπονητή ότι θα... κόψει τις κακές του συνήθειες.

Στόχος του Κούμαν όταν αποφάσισε να φέρει τον Ρούνεϊ στο "Γκούντισον Παρκ", γράφουν οι Άγγλοι πως ήταν ο πρώην στράικερ της Μάντσεστερ να γίνει μέντορας των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Από εκεί και πέρα πάντως οι 350.000 ευρώ είναι... ψίχουλα μπροστά σε αυτά που μπορεί να χάσει ο Γουέιν Ρούνεϊ αν πάρει διαζύγιο τελικά από την Κολίν Ρούνεϊ. Το ποσό που εκτιμάται ότι θα κοστίσει στον "Ρου" το διαζύγιο είναι κοντά στα 100.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK