Ο Μάρκο Σίλβα βρήκε τον αντι-Ρούνεϊ στην Τσάμπιονσιπ

Η διοίκηση της Έβερτον ενημέρωσε τον Γουέιν Ρούνεϊ πως δεν υπολογίζεται απ' τον Μάρκο Σίλβα και εκείνος οριστικοποίησε την συμφωνία του με ομάδα του MLS. Ποιος είναι ο εκλεκτός του Πορτογάλου τεχνικού για να τον αντικαταστήσει;

Ο Μάρκο Σίλβα βρήκε τον αντι-Ρούνεϊ στην Τσάμπιονσιπ
ANTHONY DEVLIN/PA VIA AP

Αν υπήρχε μια πιθανότητα να μείνει ο Γουέιν Ρούνεϊ στην Έβερτον, αυτή θα ήταν μόνο αν έδινε το τελικό "ΟΚ" ο Μάρκο Σίλβα.

Αντιθέτως, ο Άγγλος επιθετικός ενημερώθηκε πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού και σε συνεννόηση με τον ατζέντη του, "σφράγισε" με συνοπτικές διαδικασίες την μεταγραφή του στην DC United που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του MLS.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα "ζαχαρωτά" πρέπει να βρουν τον αντικαταστάτη του, αν και η "Mirror" με δημοσίευμά της διευκρινίζει πως ο... αντι-Ρούνεϊ βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για το "Γκούντισον Παρκ".

Πρόκειται για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, Τζέιμς Μάντισον που την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Νόριτς στην Τσάμπιονσιπ. Παρόλο που τα "καναρίνια" τερμάτισαν στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο Μάντισον κατάφερε να διακριθεί και να στρέψει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ πάνω του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Νόριτς ζητά ακατέβατα 25 εκατ. λίρες για τον παίκτη, εκμεταλλευόμενη ουσιαστικά τα 12 γκολ που σκόραρε και τις 8 ασίστ που μοίρασε στους συμπαίκτες του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK