Πετάχτηκε από τα Μπαρμπέιντος για να "κλείσει" deal 400.000€ την εβδομάδα

Ο Γουέιν Ρούνεϊ "χάλασε" για λίγο τις διακοπές του, για καλό σκοπό όμως, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα βρίσκεται στις ΗΠΑ για να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά της μετακίνησής του στο MLS με σούπερ αποδοχές.

Everton's Wayne Rooney reacts during the Europa League group E soccer match between Everton and Atalanta at the Goodison Park stadium in Liverpool, England on Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
rooney AP IMAGES

H οικογένεια Ρούνεϊ βρίσκεται διακοπές στην Καραϊβική και συγκεκριμένα στα Μπαρμπέιντος, ωστόσο ο Γουέιν άφησε τη φαμίλια για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο παίκτης της Έβερτον ενημερώθηκε από την DC United ότι θα του δώσει το συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 400.000 ευρώ που ζήτησε, κι έτσι... τρέχουν οι διαδικασίες για να γίνει η μεταγραφή του.

Ο Ρούνεϊ φέρεται να έχει ζητήσει και ο ίδιος από την Έβερτον να δώσει το "ok" για την μετακίνησή του, ενώ η αμερικανική ομάδα εκτός από το "βαρύ" συμβόλαιό στον πρώην αρχηγό της εθνικής Αγγλίας, σκοπεύει να δώσει και χρήματα στα "ζαχαρωτά".

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, μέσα στις επόμενες κιόλας ώρες η συμφωνία να προχωρήσει και ο Ρούνεϊ να γίνει ένας ακόμη Ευρωπαίους που στη δύση της καριέρας θα πάει να παίξει ποδόσφαιρο στην Αμερική, λαμβάνοντας μπόλικα χρήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK