Προπονητής ή σχολιαστής ο Νέβιλ

Ο Φιλ Νέβιλ επιβεβαίωσε ότι αποσύρεται από τη δράση μετά από 19 επιτυχημένα χρόνια και, πλέον, θα ασχοληθεί με την προπονητική ή με τα Μέσα Ενημέρωσης.

Προπονητής ή σχολιαστής ο Νέβιλ

Ο 36χρονος κέρδισε ένα Champions League, έξι πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Αγγλίας με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προτού μετακομίσει στο Λίβερπουλ για λογαριασμό της Έβερτον, στην οποία αγωνίστηκε επί μία οκταετία.

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στο "Ολντ Τράφορντ" για να εργαστεί υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μόγιες, ενώ κάποια άλλα αναφέρουν ότι είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την Μπράιτον.

"Στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου έβλεπα πόσοι αποσύρονταν και είπα 'όχι, δεν θα κάνω το ίδιο με αυτούς'. Ήθελα όταν γίνει, να γίνει πολύ ήσυχα και χωρίς να προκαλέσει ντόρο. Ήξερα , όμως, μέσα μου, πως όταν ανακοίνωσα ότι δεν θα συνεχίσω στην Έβερτον, δεν θα έπαιζα ξανά μπάλα.

Αυτό που θα μου λείψει περισσότερο απ’ όλα, είναι οι μέρες που συγκεντρωνόμασταν πάλι πίσω στο προπονητικό κέντρο για να ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία. Ζούσα για την ημέρα που μέσα στο καλοκαίρι θα φορούσαμε ξανά τις φόρμες για να προετοιμαστούμε για το νέο πρωτάθλημα", ανέφερε ο Φιλ Νέβιλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK