Στην Έβερτον ο Ντεουλοφέου

Η Έβερτον ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζεράρ Ντεουλοφέου με κανονική μεταγραφή από την Μπαρτσελόνα, με τον Ισπανό άσο να επιστρέφει στα "ζαχαρωτά" ύστερα από 1 χρόνο.

Στην Έβερτον ο Ντεουλοφέου

Μία σημαντική κίνηση για την επόμενη σεζόν πραγματοποίησε η Έβερτον, καθώς ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ισπανού άσου, Ζεράρ Ντεουλοφέου.

Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας κατέβαλε το ποσό των 6.000.000 ευρώ για να τον κάνει "δικό" της, ενώ ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με οψιόν για ακόμα ένα χρόνο.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στο "Γκούντισον Παρκ", ύστερα από μία χρονιά, κατά την οποία αγωνίστηκε στη Σεβίλλη, χωρίς όμως να θέλξει με την απόδοσή του.

"Ο Ζεράρ δεν χρειάζεται την παραμικρή σύσταση για όσους βρίσκονται στην Έβερτον καθώς όλοι γνωρίζουμε το εκπληκτικό ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Τον γνωρίσαμε πολύ καλά από την περίοδο του δανεισμού του και είδαμε ότι δεν είναι μόνο ταλαντούχος παίκτης αλλά και σπουδαίος χαρακτήρας.

Θα αποτελέσει μία φανταστική προσθήκη για το σύλλογο μας", τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

"Είμαι πίσω! Μία φορά μπλε, για πάντα μπλε!", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter o Ντεουλοφέου ο νεαρός άσος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK