Θέλει πίσω τον Ρούνεϊ η Έβερτον!

Δώδεκα χρόνια μετά την αποχώρηση του από το "Goodison Park", η πόρτα της επιστροφής είναι πλέον... ορθάνοιχτη. Ο Ρούνεϊ δεν είναι πλέον στις πρώτες επιλογές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι "Toffees" τον καλούν πίσω!

Θέλει πίσω τον Ρούνεϊ η Έβερτον!

Τον Αύγουστο του 2004 η Ελλάδα ζούσε στα... ουράνια μετά την κατάκτηση του Euro της Πορτογαλίας και φυσικά του Ολυμπιακούς Αγώνες. Αρκετά χιλιόμετρα πιο βόρεια, ένας πιτσιρικάς ζητούσε επίμονα από την ομάδα του να τον αφήσει να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά από παρακάλια και... αρκετά εκατομμύρια ευρώ (29.000.000€ για την ακρίβεια) η Έβερτον έκανε το χατήρι του Ρούνεϊ, που ντύθηκε τελικά στα κόκκινα. Δώδεκα χρόνια αργότερα, η ιδέα της επιστροφής έχει αρχίσει να παίρνει ουσία.

Ο Ρόναλντ Κούμαν δήλωσε ανοιχτά πως τον θέλει πίσω στους "Toffees", αρκεί να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Βέβαια στην Έβερτον θα πρέπει να μπορέσουν να καλύψουν και το υψηλό συμβόλαιο που έχει μέχρι το 2019, που πλησιάζει τις 300.000€ την εβδομάδα.

Αν το αποφασίσει πάντως ο ίδιος ο Ρούνεϊ, θα βρεθεί η χρυσή τομή. Μένει να δούμε αν το καλοκαίρι θα γίνει η μεγάλη επιστροφή.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα