Φελαϊνί: "Αυτά είναι μ@@@"

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μαρουάν Φελαϊνί, μίλησε για την εκπληκτική πορεία των "κόκκινων διαβόλων" την εφετινή σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή της εικόνας του προς το καλύτερο, εξαπολύοντας "βέλη" προς τα αγγλικά ΜΜΕ.

Φελαϊνί: "Αυτά είναι μ@@@"
© ANDY HOOPER/DAILY MAIL

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από μία καταστροφική περυσινή σεζόν, έχει επιστρέψει δυνατά στην πρώτη τετράδα του αγγλικού πρωταθλήματος, ούσα στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο προπονητής της ομάδας, Λουίς Φαν Χάαλ, έχει αναμορφώσει πλήρως τους "κόκκινους διαβόλους", ενώ καθοριστικό ρόλο έχει παίξει και η "αναγέννηση" των Μαρουάν Φελαϊνί και Χουάν Μάτα, οι οποίοι έχουν ενεργή συμμετοχή την εφετινή σεζόν, εν αντιθέσει με πέρυσι που ήταν μεταξύ... φθοράς και αφθαρσίας.

Ο Βέλγος άσος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Dailymail", αναφέρθηκε στη βελτίωση της εικόνας του, εξηγώντας τους λόγους που οι εμφανίσεις του είναι αντιστρόφως ανάλογες με την περυσινές. Παράλληλα, άσκησε δριμεία κριτική στα αγγλικά ΜΜΕ, τονίζοντας πως μέσα σε ένα χρόνο τον έβγαλαν... άχρηστο.

"Ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους, όχι μόνο για μένα, όμως η έντονη κριτική προς το πρόσωπο μου είχε να κάνει με το ότι ήμουν επιλογή του Ντέιβιν Μόγες. Έκανα κάποια καλά παιχνίδια, όμως ακόμα και τότε μου ασκούσαν κριτική. Πολλοί άνθρωποι μιλούσαν για μένα, για την ποιότητά μου".

"Είχα παίξει 5 χρόνια στην Αγγλία και κάθε χρονιά έπαιζα καλά στην Έβερτον. Ύστερα, για ένα χρόνο, έχασα το ποδόσφαιρό μου, έχασα την ποιότητά μου, έχασα τα πάντα. Μ@@@. Αυτή είναι η άποψή μου. Και τώρα η ποιότητα μου επέστρεψε; Αυτό δεν είναι σωστό".

"Η διαφορά είναι πως το καλοκαίρι ήρθαν 5 παίκτες, όχι μόνο εγώ. Θα ήταν τελείως διαφορετικά αν αυτοί οι 5 ποδοσφαιριστές είχαν έρθει την ίδια στιγμή με εμένα, αλλά δεν ήρθαν. Μόνο εγώ. Επομένως, ήμουν στη μέση των πάντων. Δεν έπαιζα, αλλά έφταιγα εγώ. Ήμουν τραυματισμένος, έφταιγα εγώ. Ήταν ηλίθιο. Μία άσχημη εμπειρία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK