Τυχερή νίκη στα αποκαλυπτήρια της νέας Γιουνάιτεντ (VIDEO)

Ο Μαρουάν Φελαϊνί σκόραρε στο 91' και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 στο πρώτο (ανεπίσημο) παιχνίδι επί εποχής Φαν Χαλ στο τιμόνι.

Τυχερή νίκη στα αποκαλυπτήρια της νέας Γιουνάιτεντ (VIDEO)

Οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν ήταν καλύτεροι από τις "νυχτερίδες". Ίσως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι συνολικά, με αποτέλεσμα το τελικό σκορ ν' αδικεί την προσπάθεια της ισπανικής ομάδας.

Η Γιουνάιτεντ είχε την ευκαιρία να προηγηθεί πριν ο Φλέτσερ στο 49', με τη βοήθεια της τύχης, πετύχει το 1-0. Ωστόσο στο 33' ο Γουέιν Ρούνεϊ έχασε, ή μάλλον ο Άλβες έπιασε, το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μπαραγκάν. Μετά το γκολ του Σκώτου μέσου, η Βαλένθια έψαξε την ισοφάριση και στο 71' τα κατάφερε με το αριστερό σουτ του Ροδρίγο. Μάλιστα στο 80' έχασαν διπλή ευκαιρία ν' αποκτήσουν προβάδισμα.

Τυχερή νίκη στα αποκαλυπτήρια της νέας Γιουνάιτεντ (VIDEO)

Τη διαφορά εν τέλει έκανε ο Βέλγος μέσος, ο οποίος ήταν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτεί το λάθος των Βαλενθιάνων. Ήταν η έκτη νίκη της Γιουνάιτεντ σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια, αφού είχαν προηγηθεί εκείνες επί των Γκάλαξι, Ρόμα, Ίντερ, Ρεάλ και Λίβερπουλ στις ΗΠΑ.

Τα γκολ του αγώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK