Η απίστευτη διαφήμιση του Ανρί για το Sky Sports

Μια πρωτότυπη και άκρως εντυπωσιακή διαφήμιση δημιούργησε το βρετανικό δίκτυο "Sky Sports" με τον Τιερί Ανρί να μπαίνει δίπλα στις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της Premier League. Δείτε το VIDEO και θα καταλάβετε.

Η απίστευτη διαφήμιση του Ανρί για το Sky Sports

Ένα άκρως εντυπωσιακό τρόπο σκαρφίστηκαν οι άνθρωποι του Sky Sports για να διαφημίσουν την Premier League που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας είναι ο Τιερί Ανρί, ο οποίος μπαίνει "μέσα" σε χαρακτηριστικές στιγμές στην ιστορία της Premier League και συμμετέχει μαζί με τους πρωταγωνιστές.

Τον βλέπουμε να μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα από τη γνωστή λόμπα του Καντονά, να σκουπίζει την κάμερα από το φιλί του Τζέραρντ, να δίνει ασίστ τον Άλαν Σίρερ, να σχολιάζει τις αντιδράσεις του Ρόι Κιν, αλλά και να πανηγυρίζει μαζί με τον εαυτό του (!) το πρωτάθλημα της Άρσεναλ το 2004.

Για όλα τα παραπάνω, όπως καταλήγει ο Γάλλος στο τέλος του σποτ: "Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου".

Πραγματικά αυτό το VIDEO αξίζει να το δείτε:

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ