Η Γουέστ Χαμ δουλεύει για... την Τσέλσι

Η Γουέστ Χαμ κράτησε στην ισοπαλία τη Λίβερπουλ (2-2) και δεν την άφησε να πλησιάσει την Τσέλσι στην κορυφή της βαθμολογίας. Επιτέλους νίκη εντός έδρας για τη Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο.

Η Γουέστ Χαμ δουλεύει για... την Τσέλσι

Η Λίβερπουλ ήθελε να επιστρέψει στις νίκες μετά το στραπάτσο (3-4) με την Μπόρνμουθ, αλλά η Γουέστ Χαμ της χάλασε τα σχέδια και πήρε την ισοπαλία (2-2) μέσα στο Άνφιλντ.

Ο Λαλάνα άνοιξε το σκορ νωρίς μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα, όμως οι Παγέ και Αντόνιο έφεραν τα πάνω κάτω πριν τη λήξη του ημιχρόνου για να δώσουν το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο Ορίγκι ισοφάρισε σε 2-2 στο 48' όμως οι "κόκκινοι" δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη και έμειναν στην τρίτη θέση και στο -6 από την κορυφή.

Η Τσέλσι συνέχισε για ένατο σερί παιχνίδι αφού επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Μπρομ στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Από τη στιγμή που ο Αντόνιο Κόντε αποφάσισε να αλλάξει το σύστημα σε 3-4-3 οι "μπλε" πετάνε. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ήταν ο Ντιέγκο Κόστα.

Τελικά δεν έκλεισε 3 μήνες χωρίς εντός έδρας νίκη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς νίκησε 1-0 την Τότεναμ στο "Ολντ Τράφορντ", όπου η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε 4 σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Χένριχ Μχιταριάν, ο οποίος έγινε ο πρώτος Αρμένιος που σκοράρει στην Premier League, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ουγκό Λορίς στο 29', από ασίστ του Αντέρ Ερέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK