Η Λίβερπουλ πήρε το ντέρμπι του "Μερσεϊσάιντ", νίκη για Γιουνάιτεντ

Η Λίβερπουλ, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση, επιβλήθηκε με 4-0 της Έβερτον στο "Άνφιλντ" και πήρε ντέρμπι του "Μερσεϊσάιντ", ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας (2-0).

Η Λίβερπουλ πήρε το ντέρμπι του "Μερσεϊσάιντ", νίκη για Γιουνάιτεντ

H Λίβερπουλ συνέχισε τις πειστικές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, διασύροντας με 4-0 την Έβερτον στο ντέρμπι του "Μερσεϊσάιντ". Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ ανέλαβε τα ηνία του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, "πολιόρκησε" τα καρέ του Ρόμπλες, έχασε τεράστιες ευκαιρίες και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 43' με τον Ντιβόκ Οριζί. Οι "κόκκινοι" ήταν καταιγιστικοί, με αποτέλεσμα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαμαντού Σακού με κοντινή κεφαλιά να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Η Λίβερπουλ πήρε το ντέρμπι του "Μερσεϊσάιντ", νίκη για Γιουνάιτεντ

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τα "ζαχαρωτά" έμειναν με 10 παίκτες, αφού ο Ραμίρο Φούνες Μορί αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για εγκληματικό μαρκάρισμα πάνω στον Οριζί. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 61' ο νεοεισελθών Ντάνιελ Στάριτζ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι παίκτες του Κλοπ δεν κατέβασαν τις μηχανές και στο 76' ο Φελίπε Κουτίνιο, με ένα υπέροχο σουτ, έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα της επικράτησης των "κόκκινων".

Λίβερπουλ (4-4-1-1): Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Σακό, Μορένο, Λούκας, Μίλνερ (81' Άιμπ), Κουτίνιο, Λαλάνα, Φιρμίνο (66' Άλεν), Οριζί (54' Στάριτζ).

Έβερτον (4-2-3-1): Ρόμπλες, Οβιέδο, Στόουνς (62' Πίενααρ), Μόρι, Μπέινς, Μακάρθι, Μπάρι (46' Μπέσιτς), Μιραλάς, Λένον, Μπάρκλεϊ (58΄Κλέβερλι), Λουκάκου.

Η Λίβερπουλ πήρε το ντέρμπι του "Μερσεϊσάιντ", νίκη για Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αντιμετώπισε δυσκολίες κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, την οποία νίκησε εύκολα με 2-0 στο "Ολντ Τράφορντ". Ο Λουίς Φαν Χάαλ αποφάσισε να παίξει φουλ επίθεση, χρησιμοποιώντας μαζί τους Λίνγκαρντ, Μαρσιάλ, Μάτα, Ρούνεϊ και Ράσφορντ. Παρόλα αυτά, το γκολ προήλθε από έναν αντίπαλο και συγκεκριμένα τον Ντάμιαν Ντιλέινι, ο οποίος στο μόλις στο 4ο λεπτό, έστειλε, άθελά του, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το γρήγορο γκολ βοήθησε τους "Κόκκινους Διαβόλους" να διαχειριστούν εξαιρετικά το υπέρ τους προβάδισμα, ενώ το υπέροχο -σε εκτέλεση- σουτ του Ματέο Νταρμιάν στο 55' "κλείδωσε" την υπερπολύτιμη νίκη, που την διατηρεί σε τροχιά τετράδας και Champions League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-1-4-1): Ντε Χέα, Βαλέντσια, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Νταρμιάν, Σνάιντερλεν, Λίνγκαρντ (73' Ερέρα), Μαρσιάλ, Μάτα, Ρούνεϊ (78' Φελαϊνί), Ράσφορντ (64' Ντεπάι).

Κρίσταλ Πάλας (4-2-3-1): Σπερόνι, Κέλι, Μαριάπα, Ντιλέινι, Σουαρέ, Καμπάγ (66' Μακάρθουρ), Τζέντινακ, Ζαχά, Σακό, Τσουνγκ-Γιονγκ Λι (60' Ματς), Αντεμπαγιορ (65' Γουίκαμ).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

21:45 Γουέστ Χαμ - Γουόφορντ 3-1

(11' Κάρολ, 45' πεν., 53' πεν. Νομπλ - 64' Πρεντλ)

22:00 Λίβερπουλ - Έβερτον 4-0

(43' Οριζί, 45 +2' Σακό, 61' Στάριτζ, 76' Κουτίνιο)

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας 2-0

(4' αυτ. Ντιλέινι, 55' Νταρμιάν)

Οι ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Γουέστ Χαμ (4-3-3): Αντριάν, Αντόνιο, Ριντ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Κουγιατέ, Νομπλ, Λαντσίνι, Σακό (78' Μόζες), Παγέ (93' Κόλινς), Κάρολ (87' Εμενίκε).

Γουότφορντ (4-4-2): Γκόμες, Παρέδες, Πρεντλ, Κάθκαρτ, Χολέμπας, Μπεχράμι, Μάριο Σουάρεθ, Γκουεντουριά (57' Ανία), Αμπντί (76' Ντίνεϊ), Χουράδο (56' Μπέργκουις), Αμραμπάτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Premier League 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK