Η πανηγυρική φωτογραφία του Ρούνεϊ που έγινε viral!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ άλλαξε φανέλα όχι όμως και "συνήθειες" απέναντι στην Σίτι και δύο φίλοι των "πολιτών" ένιωσαν τη ζωή τους να "παγώνει" για 4 χρόνια! Απόδειξη δύο μοναδικές PHOTOS!

Η πανηγυρική φωτογραφία του Ρούνεϊ που έγινε viral!

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν... Μετά από 13 χρόνια παρουσίας στο "Old Trafford" και άπειρα τοπικά ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γουέιν Ρούνεϊ αντιμετώπισε τους "πολίτες" φορώντας αυτή τη φορά τη φανέλα της Έβερτον και συνέχισε το... βιολί του.

Η πανηγυρική φωτογραφία του Ρούνεϊ που έγινε viral!

Στο 42ο λεπτό του αγώνα των δύο ομάδων στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League, ο Άγγλος φορ άνοιξε το σκορ για τα "ζαχαρωτά", με το γκολ του αυτό πέρα από το γεγονός πως ήταν ιστορικό αφού ήταν το Νο 200 για εκείνον στην μεγάλη κατηγορία, να είναι και... σοκαριστικό για δύο οπαδούς της Σίτι.

Και αυτό γιατί ο φωτογραφικός φακός τους έδειξε σε... αγριεμένη κατάσταση στο πέταλο, πίσω από την εστία στην οποία σκόραρε ο Ρούνεϊ, όπως ακριβώς και πριν από 4 χρόνια όταν είχε και πάλι "πληγώσει" την ομάδα τους σκοράροντας τότε με τα κόκκινα της Γιουνάιτεντ...

Photo Credits: Επίσημη ιστοσελίδα της Έβερτον

News 24/7

24MEDIA NETWORK