Η πρώτη φωτογραφία του Σάντσες με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ

Ο φωτογραφικός φακός έκανε τσακωτό τον Αλέξις Σάντσες να ποζάρει με τη φανέλα της Μάντσεστερ που είχε πάνω τον αγαπημένο του αριθμό. Μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για τον Χιλιανό που θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου.

Arsenal's Alexis Sanchez celebrates after scoring during the Europa League group H soccer match between Arsenal and FC Cologne at the Emirates stadium in London, England, Thursday, Sept. 14, 2017 . (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
sanchez AP

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Αλέξις Σάντσες πήρε μισθωμένο, από την Γιουνάιτεντ, τζετ και μετέβη στο Μάντσεστερ με σκοπό να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να φωτογραφηθεί με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Φυσικά και δεν έχει διαρρεύσει καμία επίσημη φωτογραφία του Χιλιανού με τα χρώματα των "κόκκινων διαβόλων", αφού τυπικά είναι ακόμα παίκτης της Άρσεναλ. Την Δευτέρα θα εξεταστεί η άδεια εργασίας του και στη συνέχεια θα έχουμε ανακοινώσεις.

Το "καμία" βέβαια ελέγχεται, αφού στα social media έχει γίνει χαμός με φωτογραφία που δείχνει τον 29χρονο άσο να ποζάρει με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ! Μάλιστα έχει τραβηχθεί από μακριά και είναι κατά τη διάρκεια της επίσημης φωτογράφισης του έτσι ώστε να δημοσιευτούν όταν τελειώσουν και τα τυπικά.

Ο Σάντσες έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο που θα του προσφέρει λίγο πάνω από 680.000€ την... εβδομάδα! Με λίγα λόγια θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου.

Συγκεκριμένα οι απολαβές του υπολογίζονται ως εξής:

397.000€ βασικό συμβόλαιο την εβδομάδα.

113.000€ την εβδομάδα για εκμετάλλευση της εικόνας του.

163.000€ την εβδομάδα σε μπόνους.

Σύμφωνα με τους Άγγλους ο Πολ Πογκμπά έχει... ζηλέψει και ήδη ο δαιμόνιος, Μίνο Ραϊόλα, ζήτησε συνάντηση με την διοίκηση της Γιουνάιτεντ, έτσι ώστε να αυξηθούν οι αποδοχές του πελάτη του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK